Kisapuisto cup 2021
torstai, 17 marraskuu 2016 16:57

Kisapuisto Cup

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LAHTEEN KISAPUISTO CUPIIN 10.4 - 11.4.2021!

Turnaus pelataan 2012 ja 2013 syntyneiden poikien joukkueilla. Emme järjestä pelkästään pelitällejä vaan tarjoamme mieleenpainuvan turnauksen junioreille. Turnaukseen on perinteisesti osallistuttu useasta eri piiristä ympäri Suomea. Lahden Reipas järjestää koko perheen tapahtuman, jossa pelaamisen riemun lisäksi on tarjolla laadukasta oheisohjelmaa pelaajille ja kannustusjoukoille. Kisapuisto cup on monivuotinen ja perinteinen junioriturnaus, joka on saanut paljon kiitosta järjestelyistä ja tapahtuman hyvästä hengestä. Vuoden 2021 Kisapuisto Cup on yhdeksäs laatuaan.

Ottelut pelataan Litin patsaan valvovan silmän alla Kisapuiston stadionilla, jossa on uunituore erinomainen tekonurmi ja pelejä on mahdollista seurata katetusta katsomosta. Tervetuloa helposti saavutettavaan Lahteen kevätturnauksen merkeissä! 

SARJAT JA AIKATAULUT:

F8 (2013 JA MYÖHEMMIN SYNTYNEET):
Lauantaina 10.4.2021 kello 9-15:00 pelataan Kisapuiston keinonurmella F8 (2013 ja myöhemmin syntyneiden) lohkot.
•    Aamupäivä (klo 9:00-12:00) vähemmän kokemusta omaavat poikien joukkueet.
•    Iltapäivä (n. klo 11:00-15:00) enemmän kokemusta omaavat poikien joukkueet.

F9 (2012 JA MYÖHEMMIN SYNTYNEET):
Sunnuntaina 11.4.2021 kello 9-15:00 pelataan Kisapuiston keinonurmella F9 (2012 ja myöhemmin syntyneiden) lohkot.
•    Aamupäivä (klo 9:00-12:00) vähemmän kokemusta omaavat poikien joukkueet.
•    Iltapäivä, (n. klo 11:00-15:00) enemmän kokemusta omaavat poikien joukkueet

Otteluohjelmat ilmestyvät turnauksen Facebook sivulle @kisapuistocup ja Lahden Reippaan kotisivuille www.lahdenreipas.fi viimeistään 5.4.2021.


ILMOITTAUTUMINEN JA TURNAUSMAKSU:

Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella joka löytyy tämän sivun alalaidasta.
Turnausmaksu on 90 euroa/ per osallistuva joukkue. Turnaukseen ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevasta ilmoittautumislomakkeesta. Huomioithan ilmoittaessasi joukkueesi, että turnausta pelataan molempien ikäluokkien osalta kahdessa eri tasoisessa sarjassa, jotta pystymme tarjoamaan mahdollisimman kehittäviä ja tasaisia pelejä.  

Turnausmaksu tulee suorittaa ilmoittautumisen jälkeen Lahden Reippaan tilille 1.4.2021 mennessä. Mikäli maksuaikataulusta on kysyttävää tai tarvetta joustolle, ole rohkeasti yhteydessä turnausjärjestelijöihin. Otteluohjelmat rakennamme niin, että joukkueille tulisi mahdollisimman monipuolinen otteluohjelma. Otamme mielellämme siis toiveita vastaan myös otteluohjelmiin liittyen.

Ennakkoilmottautuneiden (15.1.2021) joukkueiden kesken arvotaan JAKO:n tarjoama tuotepaketti: 10kpl palloja + 10kpl liivejä (arvo 250€).

HUOM! Turnauksen peruuntuessa esim. koronatilanteen johdosta palautamme 100% osallistumismaksusta takaisin. 

MAKSUTIEDOT:
Saaja: Lahden Reipas
Tilinumero: FI54 4108 0010 5111 06
Viestikentäään: seuran nimi, ikäluokka, joukkueen/joukkueiden nimet (esim: Lahden Reipas F8 musta/mustaoranssi/oranssi).

PELIAIKA JA SÄÄNNÖT:
•    Peliaika: 2 x 12 minuuttia
•    Pelimuoto 5 vs 5
•    Turnauksessa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –sääntöjä
•    Vihreä kortti on käytössä. Jokaisessa ottelussa kummastakin joukkueesta palkitaan pelaaja vihreällä kortilla.
•    Vapaat ja lentävät vaihdot.
•    3-4 ottelua/joukkue, ei sijoitusotteluita, ei pisteiden laskua.
•    Vierasjoukkue käyttää tarvittaessa liivejä, jos pelipaidan väri on sama. Varaa joukkueellesi liivit mukaan, mikäli mahdollista!
Pelinohjaajina toimivat turnauksessa Lahden Reippaan miesten edustusjoukkueen kokeneet aikuispelaajat. Pelinohjauksen taso on saanut paljon kiitosta!!

TURNAUSPALVELUT:
Myynnissä on makeisia, kahvia, leivonnaisia, virvoitusjuomia, makkaraa, hodareita ja muuta purtavaa. Kanttiinin ja grillin tarjonta tullaan rakentamaan niin, että sillä selviää tarvittaessa koko päivän urheilevien pelaajien ravinnon tarve ja laatu huomioiden. Turnauksen yhteydessä järjestetään oheistoimintaa kuten tasokkaat arpajaiset ja potkututka. Kisapuistossa on useita lämpimiä pukuhuoneita suihkuineen ja WC–tiloineen, jotka ovat kaikkien joukkueiden ja turnausvieraiden yhteisessä käytössä.

PALKINNOT:
Kaikki pelaajat palkitaan mitaleilla. Mitaleita on varattu noin 10 kpl/joukkue. Joukkueet palkitaan mitaleilla viimeisen ottelun jälkeen kentän läheisyydessä kenttävastaavan toimesta. Pelinohjaajat jakavat jokaisessa ottelussa molemmille joukkueille yhden vihreän kortin, jota vastaan voi kanttiinista hakea yllätyksen. Joukkueenjohto/valmennus valitsee omasta joukkueestaan turnauksen tsempparin, joka palkitaan viimeisen pelin jälkeen.

LISÄTIETOJA TURNAUKSESTA:
Sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Olli Tynkkynen p. 040 735 8449 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Löydät meidät myös Kisapuisto cupin omalta Facebook sivulta @kisapuistocup  

Joomla lomaketyökalu by JoomlaShine