JUHLAPAITA X LITMANEN #10 – TILAUSLOMAKE

Lahden Reipas lanseeraa juhlapaidan seuran 130-vuotisen historian ja Jari Litmasen 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi!

Retropaita on tehty yhteistyössä COPA Footballin kanssa ja sen mallina on käytetty vuoden 1974 Suomen Cupin voittaneen edustusjoukkueen peliasua. Paitaa on kantanut pelikentillä Jari Litmasen isä Olavi, mutta paita on ollut myös Suomen kaikkien aikojen futarin Jari Litmasen päällä. Paita on kunnianosoitus seuran menestyksekkäälle ja pitkälle historialla, sekä Jari Litmasen uralle ja työlle seuran eteen.

Suomen kaikkien aikojen pelaaja ja kymppipaita aloitti Reippaan jalkapallokoulussa vuonna 1977 ja kasvoi hiljalleen kohti Euroopan huippua. Hän debytoi Reippaan edustuksessa kymmenen vuotta myöhemmin ja hurmasi lahtelaisen jalkapalloyleisön nopeasti. 86 ottelua ja 28 maalia veivät Litmasen nopeasti eteenpäin ja keväällä 1995 hän nosti yhtä maailman arvostetuinta pystiä, Mestareiden liigan voittopokaalia. Hänet valittiin Mestareiden liigan tähdistöön, maailman kolmanneksi parhaaksi jalkapalloilijaksi. Hän on voittanut vuoden jalkapalloilijan tittelit Suomessa ja Hollannissa. Lisäksi hänet on valittu Suomessa vuoden urheilijaksi ensimmäisenä joukkueurheilijana. Tähän mennessä Litmanen on pelannut 137 maaottelua ja tehnyt niissä 32 osumaa.

Litmanen on kiistatta kaikkien aikojen suomalainen jalkapalloilija. Häneltä oppia ovat imeneet huipputähdet Zlatan Ibrahimovic, Steven Gerrard ja Xavi ja tuhannet muut nuoret jalkapallon alut. Hän saa kanssapelaajansa olemaan parempia.

Jari Litmasen meriittilista on pitkä, mutta yksi numero on ylitse muiden, numero kymmenen.

Musta-oranssi raitapaita ja Jari Litmanen ovat koko Suomen tuntema yhdistelmä ja osa suomalaista urheiluhistoriaa. Nyt sinulla on mahdollisuus saada oma ikoninen retropaitasi 60 euron kappalehintaan. Paidan pääset tilaamaan täyttämällä alla olevan ennakkotilauslomakkeen.

Hinta: 60€

Lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään lasku tilauksesta. Laskun maksettuasi saat tilausvahvistuksen ostoksestasi

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta