Ennakko: Sunnarikierros Kotkassa

Sunnuntai on pelipäivä ja Lahden Reipas lähtee vierasmatkalle aina sykähdyttävään Kotkaan. Viirupaitoja Arto Tolsa Areenalla isännöi Peli-Karhut. Kotkalaisten ja lahtelaisten välisissä kohtaamisissa on aina oma jännityksensä.

Lahden Reipas on aloittanut kautensa loistavasti. Kolmesta ottelusta on saldona kolme voittoa. Viime viikolla viirupaidat kaatoivat Kisapuistossa PPJ:n erittäin tasaisessa ottelussa. Kamppailun ainoan osuman viimeisteli Lirinis Haziri. Kolmen voiton saldo on nostanut Reippaan sarjakakkoseksi vain voiton perässä ottelun enemmän pelannutta JIPPOa. Myös maalihanat ovat auenneet heti alkukaudesta, sillä Reipas on iskenyt kolmessa pelaamassaan ottelussa komeat kymmenen osumaa.

Kotkaan Reipas lähtee jatkamaan hyviä esityksiä. Aktiivinen prässipeli on toiminut ja sitä viirupaidat haluavat toteuttaa myös sunnuntaina. Myös suoraviivainen hyökkäyspeli on ollut myrkkyä vastustajille ja samaa on luvassa Kotkassa.

Kotijoukkue Peli-Karhut uusiutui talven aikana rajusti. PeKa menetti liki puolenkymmentä avauskokoonpanon pelaajaa. Toisaalta kotkalaiset saivat riveihinsä Kymijoen yläjuoksulla hyvää jälkeä tehneet Joakim Joutjärven ja Jari Hasselin. Myös KTP-kasvatti Aapo Hyppönen on ollut yksi joukkueen avainpelaajia. Hän on iskenyt jo neljä osumaa tällä kaudella ja on Kakkosen A-lohkon maalintekijätilastossa toisena.

PeKa on sarjassa kymmenentenä. Kotkalaisten ainoa voitto on tullut FC LaPasta lukemin 3-0. Edellisellä kierroksella PeKa kohtasi vieraskentällä FC Kiffenin. Kotkalaiset menivät johtoon Hyppösen osumalla toisen jakson alussa, mutta Kiffen tasoitti ottelun vielä lopussa. Näin ollen pisteet tasattiin.

Lahden Reipas ja PeKa kohtasivat talvella harjoitusottelussa Mukkulassa. Reipas murskasi kotkalaiset lukemin 9-0. Gullit Zolameso ja Lirinis Haziri osuivat kumpainenkin kolmesti. PeKa otti ottelussa kaksi ulosajoa, joten joukkueiden välillä on kipinöinyt. Millainen ottelu sunnuntaina nähdään?

Peli-Karhut – Lahden Reipas 
Su 29.5. klo 18:30
Arto Tolsa Areena

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit