Ensimmäinen talvi päävalmentajana takana

Lahden Reipas on valmistautunut alkavaan kauteen uuden päävalmentajan alaisuudessa. Tommi Kautonen on kokenut mielekkääksi paluun miesten joukkueen valmentajaksi. Reippaan talvi on Kautosen mukaan ollut mielenkiintoinen. “Meillä on ollut kivaa. Pelaajat ovat innokkaita ja motivoituneita tekemään töitä.”
Reippaan joukkue on kokenut jonkin verran muutoksia. Kokeneempia konkareita on poistunut luonnollisestikin ja nuoremmasta kaartista on A-junioreita otettu mukaan joukkueen rinkiin. Reippaan talvea Kautonen kuvailee sanoilla vauhdikas ja ahkera.

Kesäkuun alussa odottaa kauden avaus. Koko kauden osalta Kautonen näkee mahdollisuuksia onnistumiseen. Reipas on pelannut harjoitusotteluissa energistä jalkapalloa. “Olemme kuten harjoittelemme eli urheilullisia, nuorekkaita ja vauhdikkaita”, Kautonen kuvailee.

Varjoa kauden ylle voi tuoda pelaajien kunto. Huoli on kaikessa urheilussa yhteinen eikä Reipas tuo tähän poikkeusta. Kuntoutusjakso ja kehittyminen pelikuntoon vaatii aikaa sekä työtä. Kokeneet pelaajat tarvitaan kentälle myös tässä yhteisössä. Reippaan asema lahtelaisen jalkapallon kokonaisuudessa on kehittää nuoria paikallisia pelaajia kohti mahdollista jalkapallouraa ja palvella myös kotiseura FC Lahtea.

Kautosen odotukset kesään tiivistettynä kolmeen pointtiin ovat uutuus, kokemus ja lahtelaisuus. Reipas nostaa uusia ja nuoria kavereita enemmän esiin lahtelaisella jalkapallokartalla. Toisaalta Kautonen näkee, että paljon pelanneet ovat saaneet uusia ulottuvuuksia pelaajina ja sitä kautta nautintoa omaan tekemiseen. Viimeinen keskeinen asia on, että Reippaan joukkue on vahvasti lahtelainen. “Haluamme tarjota kotipaikkakunnalle paikallisten suorituksia ja onnistumisia”, Kautonen linjaa. Lyhyesti Reipas luo jälleen värikkäitä tapahtumia pelin muodossa Kisapuistoon. Paikan päälle kannattaa tulla (heti, kun turvallisesti pääsee).

Tapahtumarikas. Se on Kautosen kiteytys tämän hetken Reippaasta.
“Valmentajakin on kuin orivarsa pääsemässä laitumelle. Olen innokas ja odotan kovasti, että pääsemme pelaamaan pisteistä”.

Lahden Reippaan kausi alkaa Keravalla tiistaina 1.6. klo 19 Pallokerho Keski-Uuttamaata vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan perjantaina 4.6. klo 18.30 Kisapuistossa. Kausi jatkuu aina lokakuun loppuun asti. Ensimmäiseen kotiotteluun on luotu uniikki tapahtumakokonaisuus, jossa korkeimman tarjouksen tehnyt pääsee seurueensa kera katsomaan jalkapalloa Jari Litmasen kanssa. Lue lisää tästä.

Tue jo nyt viirupaitoja ja osta oma kausikorttisi. Juhlapaitojen ensimmäinen erä on saapunut. Oman paitasi voit hakea FC Reippaan toimistolta Urheilukeskukselta arkisin klo 10-14 välisenä aikana. Jos et ole vielä tehnyt tilausta niin paitojen tilauslomake löytyy painamalla tästä.

Uutta: Lahden Reippaan YouTube-kanava löytyy täältä.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon