Hauhia valittu vuoden vapaaehtoiseksi

Suomen Olympiakomitea ja OP Ryhmä ovat valinneet Vuoden vapaaehtoiseksi seuratoimijaksi vuonna 2020 Lahden Reippaan Jussi Hauhian. Hauhian valinta tuo Lahden Reippaalle myös OP Ryhmän lahjoittaman 3 000 euron arvoisen rahapalkinnon. Vapaaehtoisten päivää vietetään 5.12. ja Suomessa suosituin vapaaehtoistyön muoto on urheiluseuratoiminta. Urheiluseurat eivät pärjäisi ilman 500 000 vapaaehtoisen työpanosta.

Hauhia on tunnettu näky Reippaan otteluissa sekä kentällä että sen laidalla, kuten aiemmin artikkelissamme kirjoitimme. 

– Olen todella otettu ja häkeltynyt palkinnosta. Se on valtava tunnustus pienelle seurayhteisöllemme. Olen itse yksi osa porukkaa. Tämä on tehty ja ansaittu yhdessä, Hauhia kommentoi uutta titteliään Vuoden seuratoimija. 

Hauhian jalkapalloura alkoi 3-vuotiaana Lahden Reippaan jalkapallokoulussa. Sittemmin pallo on kuljettanut miestä välillä muualle, mutta vuonna 2012 kotiseura kutsui jälleen. Viimeiset kaksi vuotta Hauhia on pelaamisen ohessa toiminut myös seuran puheenjohtajana, ja jatkaa pestissä edelleen.

Kuten tiedämme Lahden Reippaan ottelutapahtumat ovat yhteisöllisiä tilaisuuksia ja joukkue pelaa nautinnosta jalkapalloon. Kiitos siis jokaiselle pelaajalle, seuraajalle ja muille vapaaehtoisille, että teemme yhdessä Reippaan tarinaa todeksi kaikissa kohtaamisissamme. Innokkaita tekijöitä mahtuu aina mukaan – olet lämpimästi tervetullut. 

Lue Olympiakomitean palkinnon julkaisu juttu täältä.

#Kiitosseuratoimija-kampanjalla nostetaan esiin urheiluseuroissa tehtävää vapaaehtoistyötä ja kannustetaan kaikkia kiittämään vapaaehtoisia julkisesti somessa tunnisteella #kiitosseuratoimija. Kampanjan huipentuu Vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan valintaan, jolle Olympiakomitea ja OP yhdessä luovuttavat 3 000 euron stipendin seuran käyttöön. 

Jos haluat osaksi Reippaan talkoolaisia: ota yhteyttä toiminnanjohtaja Olli Tynkkyseen. 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit