Järvenpäästä tuliaisena kauden avaustappio.

Reipas kohtasi kauden ensimmäisessä vieraspelissään Järvenpään palloseuran. Salama-alusta huolimatta Reipas joutui lähtemään kotimatkalle ilman pisteen pistettä lukemin 3-2 (1-1) päättyneen tiukan ja tapahtumarikkaan ottelun jälkeen.  Reippaan maaleista vastasivat Sakari Jokinen ja Johannes Karjalainen.

Ottelua oli pelattu 5 minuuttia, kun Reipas ja fyysinen Sakari Jokinen pääsivät yllättämään kotijoukkueen housut kintuissa. Kulman jälkitilanteesta syntynyt tahtomaali kruunasi Reippaan pirteän alun ja hienoisen painostuksen. Järvenpääläiset pääsivät kuitenkin peliin mukaan ja saivat ajoittain otetta itselleen. Työ palkittiin hetki ennen puoliaikaa, kun Roope Autio pelattiin keskeltä Reippaan puolustuksen läpi ja Autio sijoitti vastustamattomasti takakulmaan. Puoliajalle siirryttiin siis 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes 56. minuutin kohdalla vaihdosta kentälle tullut Johannes Karjalainen laittoi shown pystyyn. Röyhkeä haasto keskustassa, jalka vapaaksi boksin ulkopuolella ja tulinen veto verkon perukoille. Tilanne näytti Reippaan kannalta melko lupaavalta, mutta JäPS-miehistöllä oli vielä sanansa sanottavana. 61. minuutilla tarkka JäPS keskitys löysi Miro Schwalenstöckerin, joka tasoitti pelin varmalla viimeistelyllä. Reippaan ilta synkistyi entisestään, kun JäPS-hyökkääjä vapautui nokikkain Reippaan maalilla urakoineen Joonas Merosen kanssa. Tuomari näki kontaktin ja vihelsi rangaistuspotkun. Olli Valto sijoitti pallon 11 metristä alakulmaan ja vei JäPS:n 3-2 johtoon 65. minuutin kohdalla. Reipas yritti vielä nousta ja luoda painetta, mutta tällä kertaa tuloksetta. Aina ei voi voittaa. Pub Viraston parhaana Reippaan pelaajana palkittiin Miska Verkko.

Seuraavan kerran Reipas on tositoimissa 27.6.2020 klo 18.30, kun Kisapuistoon saapuu EPS.