Jalkapallon paluu!

Jalkapallo palaa Lahteen. Lauantaina 13.6.2020 vietetään Kisapuistossa jalkapallon superpäivää, kun FC Lahti kohtaa harjoitusottelussa kello 14.00 Ykköseen nousseen IF Gnistanin, ja Lahden Reipas aloittaa Kakkosen kautensa nimivahvaa PK-35:tä vastaan kello 17.00.

Tapahtuman järjestää Lahden Reipas ja molempiin otteluihin pääsee sisään Lahden Reippaan sekä seurojen yhteisellä kausikortilla. Otteluiden yleisömäärä on rajoitettu ja tapahtumaan otetaan sisään maksimissaan 500 henkilöä. Myytäväksi jää hyvin pieni erä lippuja ja ne maksavat kymmenen euroa. Lippuja voi ostaa keskiviikosta alkaen FC Lahden toimistolta. Lahden Reippaan kausikortteja on saatavilla FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta. Tapahtuman tuotto menee Lahden Reippaalle.

Tapahtumassa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia. Tapahtuman isäntänä toimii Skydda, joka jakaa halukkaille kasvomaskeja molemmissa otteluissa. Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle mahdollisimman aikaisin, jotta jonoilta vältyttäisiin. Paikan päälle saapuvien tulee huomioida riittävät turvavälit koko tapahtuman ajan. Käsidesipisteitä on sijoiteltu eri puolille tapahtuma-aluetta. Lahden Reipas on järjestänyt tapahtumaan kioskin ja myös anniskelualueen aurinkokatsomoon. 

FC Lahden esiottelu Gnistania vastaan on FC Lahden viimeinen ottelu ennen 17.6. pelattavaa Suomen Cup-ottelua PeKaa vastaan. Lahden Reipas jatkaa sarjakautta myös 17.6. Järvenpäässä. 

Molempia otteluita voi seurata myös kotisohvalta, sillä Etelän-Suomen Sanomat striimaa ottelut suorana ja selostettuna.
Osta Lahden Reippaan tai FC Lahden ja Lahden Reippaan yhteiskausari tästä. 

Uutiset

Kaikki uutiset

Syyskokouksen päätöksiä

Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Otteluraportti: Kausi päättyi voittoon ja hyvään sijoitukseen

Otteluennakko: Viimeinen taistelu Kisapuistossa

Otteluraportti: Romahdus Helsingin kirkkaassa päivässä

Otteluennakko: Nousukarsinta jatkuu Helsingissä

Otteluraportti: Tappio kirvelee

Otteluennakko: Nousukarsinta alkaa

Otteluraportti: Runkosarja päättyi kolmanteen sijaan

Otteluennakko: Suuria pisteitä jaossa päätöskierroksella Kuopiossa