Järä jatkaa valmentajana

Kauden 2017 valmentaja ja kuulumisia joulun alla
 
Kauden 2016 päävalmentaja Petri Järvinen jatkaa Reippaan edustusjoukkueen valmentajana myös kaudella 2017. Kausi 2016 oli pelillisesti ja urheilullisesti edustusjoukkueelta erinomainen. Reippaan tavoitteena on jatkaa positiivista urheilullista kehitystä ja Järvisen rooli ja panos päävalmentaja on isossa osassa kyseisessä tavoitteessa. Viirupaitojen tulevaan kauteen valmistavat harjoitukset ovat pyörineet nyt useamman viikon Järän johdolla. 
 
Järän kommentoi joukkuuen tilannetta seuraavasti: ”Hienon viimekauden jälkeen on mielenkiintoista nähdä, pystymmekö melko samana pysyvällä rungolla vielä parempaan. Toki mukaan vielä muutama vahvistuskin mahtuisi. Silloin nousutavoite saisi vielä lisää maata jalkojen alle.” 
 
Harjoituksissa onkin ollut useita uusia mielenkiintoisia pelaajia. Avoimet harjoitukset jatkuvat vielä joulunalusviikon aiemmin ilmoitetuin avointen harjoitusten ajankohdinj. Toiminnasta kiinnostuneet pelimiehet voivat joko ilmaantua suoraan paikalle tai ottaa yhteyttä Järään. Järän yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme, yhteystiedot osiosta.
 
Reippaan taustoilla on tapahtuu koko ajan ja uusia mielenkiintoisia yhteistyösopimuksiakin on solmittu. Niistä tiedotamme lähitulevaisuudessa tarkemmin. Yhteistyökumppanit ovat kaltaisellemme yhteisölle elintärkeitä kumppaneita. Mikäli olet itse tai tiedät potenttiaalisen yhteistyökumppaninin, älä epäröi ottaa yhteyttä. 
 

Uutiset

Kaikki uutiset

Syyskokouksen päätöksiä

Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Otteluraportti: Kausi päättyi voittoon ja hyvään sijoitukseen

Otteluennakko: Viimeinen taistelu Kisapuistossa

Otteluraportti: Romahdus Helsingin kirkkaassa päivässä

Otteluennakko: Nousukarsinta jatkuu Helsingissä

Otteluraportti: Tappio kirvelee

Otteluennakko: Nousukarsinta alkaa

Otteluraportti: Runkosarja päättyi kolmanteen sijaan

Otteluennakko: Suuria pisteitä jaossa päätöskierroksella Kuopiossa