Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kaksi Lahden Reippaan viime kauden avainpelaajaa, toppari Topias Inkinen ja hyökkääjä Asaad Babiker siirtyvät Veikkausliigaan FC Lahden riveihin. Kaksikko debytoi Reippaan paidassa kaudella 2021. Babiker sai vyölleen 60 peliä, joissa syntyi komeat 17 maalia.

Babiker kommentoi siirtoa FC Lahden verkkosivuilla seuraavasti:

Totta kai nyt on hyvä fiilis ja olen ylpeä, että olen päässyt tähän asti. Nyt vain pitää painaa töitä, että pääsen kokoonpanoon asti. Viimeksi olin liigassa vieraspelissä FC Hakaa vastaan penkillä ja pelipaitakin oli jo päällä. Minun piti tulla kentälle seuraavasta katkosta, mutta tuomari puhalsikin pelin päättyneeksi. Jos tällä kertaa pääsisi sitten jo kentällekin. Viime kausi oli tehojen puolesta huono, mutta kasvoin paljon pelaajana ja ihmisenä. Vaikka tehojen puolesta minulla meni huonosti, sain pidettyä pääni kunnossa ja pystyin auttamaan joukkuetta muuten. Joukkueena meillä meni hyvin ja siksi viime kauteen voi olla tyytyväinen. Urallani minua on auttanut FC Reippaaan 2003 syntyneiden joukkue ja koen, että heidän ansiostaan minun intohimo jalkapalloon vahvistui entisestään. Haluan kiittää myös Lahden Reipasta, kapteenistoa ja valmennusta, jotka jaksoivat pitkäjänteisesti tehdä töitä minun kanssani ja auttaa ja viedä minua eteenpäin, Babiker kiittelee.

Inkinen pelasi viirupaidoissa yhteensä 40 Kakkosen ottelua ja viimeisteli niissä kaksi maalia. Inkinen kommentoi siirtoa ja siihen johtaneita askeleita seuraavasti FC Lahden uutisessa:

– Olen todella innoissani. Monen nuoren unelmana on päästä kotikaupunkinsa edustusjoukkueeseen, joten fiilikseni on hyvä. Harjoitukset ovat olleet kovia, mutta olen saanut hyvää palautetta valmennukselta. Viime kausi oli minulle nousujohteinen, kun sain intin jälkeen pelituntuman ja tatsin takaisin. Sen jälkeen alkoi kulkea ja tein töitä sen eteen, että kehittyisin lisää, Inkinen aloittaa.

Lahden Reipas toivottaa molemmille nuorukaisille paljon onnea liigakenttien valloitukseen!

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas