Kauden ensimmäisestä vieraspelistä katkera tappio

Lahden Reipas kärki ikävän vierastappion perjantaina Helsingissä. Kotijoukkue Herttoniemen Toverit oli parempi lukemin 4-1 ( 0-0).

Reippaan maalista vastasi Antti Hukka.

Alku näytti Reippaan kannalta vallan lupaavalta. Viirupaidoilla oli ensimmäisen 15 minuutin mahdollisuus karata jopa kahden maalin johtoon. Teemu Toukonen täräytti varmalta näyttäneestä maalipaikasta tolppaan ja Mikko Tuomen puskun Herton pussari pelasti maaliviivalta.

Ensimmäisen puoliajan loppu näytti suuntaa surulliselle toiselle puoliajalle. Toisella nelivitosella mastokaupungin legendaarinen viirupaita pelasi luvattoman heikosti. Tämä johti kehnoon hyökkäyspeliin ja lepsuun vartiointiin erikoistilanteissa. Herton neljästä maalista kolme syntyi erikoistilanteista.

Reippaan peli on nyt pahasti takalukossa. Joukkueen energia menee väärin asioihin, eikä kanavoidu itse peliin.

Seuraava mahdollisuus takalukon avaamiseen on lauantaina 6.5. Suomen pääkaupungissa Helsingissä. Vastaan asettuu Finnkurd.