Kauden päättäjäiset 2023

Lahden Reipas vietti kauden päätöstä ja perinteisiä iltamia yhteistyökumppani Ant Brew’n panimoravintolassa. Tilaisuudessa palkittiin myös kauden parhaat pelaajat ja muisteltiin mennyttä kautta. Paikalla oli joukkueen, valmennuksen ja kannattajien lisäksi myös arvokas edustus Reippaan senioreita.

Lahden Reipas selviytyi kaudella 2023 aina Ykkösen nousukarsintoihin asti. Reipas taisteli noususta viimeiseen vihellykseen saakka Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja ottelupari ratkaistiin Rovaniemellä vasta jatko-ottelussa. Vaikka niukka tappio yhteismaaleissa vielä kirvelee, voi suoritusta pitää komeana saavutuksena ja osoituksena siitä, että Reipas kykenee vaikeuksista huolimatta taistelemaan loppuun asti.

Kauden pelaajana palkittiin kapteeni ja keskikentän työmyyrä Onuray Köse. Hän pelasi kuluneella kaudella 19 ottelua ja viimeisteli niissä kaksi osumaa. Maalien lisäksi Köse syötti ja käynnisti lukuisia maaliin johtaneita tilanteita.

Kauden kehittyneimpänä pelaajana palkittiin puolestaan maalivahti Lauri Inkeroinen. Hän pelasi yhdeksän ottelua sarjassa, eikä Reipas hävinnyt niistä yhtään. Sen lisäksi Inkeroinen pelasi kolme ottelua Suomen Cupissa ja jälkimmäisen nousukarsintaottelun.

Senioriosaston kiitospuheessa Ossi Lempinen muistutti jalkapallon yksinkertaisuudesta ja siitä, kuinka pienikin voi pärjätä. Samalla kohotettiin maljaa kyseisenä päivänä 80 vuotta täyttäneelle Reipas-legendalle Pekka Patrikaiselle. Tilaisuudessa oli esillä myös osa Reippaan laajasta ja kansainvälisestä viirikokoelmasta.

Kausi 2023 alkaa olla paketissa, nähdään taas ensi kaudella!

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta