Kauden päättäjäiset 2023

Lahden Reipas vietti kauden päätöstä ja perinteisiä iltamia yhteistyökumppani Ant Brew’n panimoravintolassa. Tilaisuudessa palkittiin myös kauden parhaat pelaajat ja muisteltiin mennyttä kautta. Paikalla oli joukkueen, valmennuksen ja kannattajien lisäksi myös arvokas edustus Reippaan senioreita.

Lahden Reipas selviytyi kaudella 2023 aina Ykkösen nousukarsintoihin asti. Reipas taisteli noususta viimeiseen vihellykseen saakka Rovaniemen Palloseuraa vastaan ja ottelupari ratkaistiin Rovaniemellä vasta jatko-ottelussa. Vaikka niukka tappio yhteismaaleissa vielä kirvelee, voi suoritusta pitää komeana saavutuksena ja osoituksena siitä, että Reipas kykenee vaikeuksista huolimatta taistelemaan loppuun asti.

Kauden pelaajana palkittiin kapteeni ja keskikentän työmyyrä Onuray Köse. Hän pelasi kuluneella kaudella 19 ottelua ja viimeisteli niissä kaksi osumaa. Maalien lisäksi Köse syötti ja käynnisti lukuisia maaliin johtaneita tilanteita.

Kauden kehittyneimpänä pelaajana palkittiin puolestaan maalivahti Lauri Inkeroinen. Hän pelasi yhdeksän ottelua sarjassa, eikä Reipas hävinnyt niistä yhtään. Sen lisäksi Inkeroinen pelasi kolme ottelua Suomen Cupissa ja jälkimmäisen nousukarsintaottelun.

Senioriosaston kiitospuheessa Ossi Lempinen muistutti jalkapallon yksinkertaisuudesta ja siitä, kuinka pienikin voi pärjätä. Samalla kohotettiin maljaa kyseisenä päivänä 80 vuotta täyttäneelle Reipas-legendalle Pekka Patrikaiselle. Tilaisuudessa oli esillä myös osa Reippaan laajasta ja kansainvälisestä viirikokoelmasta.

Kausi 2023 alkaa olla paketissa, nähdään taas ensi kaudella!

Uutiset

Kaikki uutiset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Lahden Reipas – RoPS

Otteluennakko: Reipas – RoPS

Kohti Ykkösen nousukarsintoja

Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: Reipas – Jippo

Otteluennakko: Lahden Reipas – FC Futura