Kausi käyntiin perjantaina

Lahden Reipas aloittaa kautensa perjantaina Mukkulan tekonurmella. Vastaan asettuu Hyps Hyvinkäältä. Ottelu alkaa 19.30.

Viime kaudella kolmosessa hienosti toiseksi sijoittunut Reipas on valmistautunut kauteen pitkään ja huolella. Harjoitukset pyörähtivät käyntiin jo marraskuisessa räntäsateessa ja jouluntauon jälkeen joukkue on harjoitellut yhtäjaksoisesti huomiseen sarja-avaukseen asti. Loistavan viime kauden jälkeen valmentaja Petri Järvinen päätti haastaa joukkuetta ja harjoitusottelut pelattiin Järvenpäässä kakkosen joukkueita vastaan. Tulokset olivat vaihtelevia. Joukossa oli paljon hyvää, mutta myös kehnoja jaksoa – normaaleja harjoitusotteluiden tapahtumia siis.

Viirupaitojen runko on pysynyt ilahduttavan hyvin kasassa. Viime kauden avainpelaajista Hyökkääjä Roni Rinne viilettää Fc Lahti Akatemian riveissä ja Antti Kontinen muutti opiskeluiden perässä Tampereelle. Uusia tulokkaita joukkueessa ovat fantastinen vasuri Antti Hukka ja ahkerasti linjoja juoksuillaan puhkova Mikko Tuomi. Jämsän Mafian täydentää Lassi” Jopen veli” Karjalainen ja varsinainen taskuraketti Miika Juven. Tolppien välistä löytyy kokemusta sillä jo noin tusina kertaa uran lopettanut Tom Helqvist pukee Reippaan nutun ylleen.

Avainpelaajista kapteeni Eetu Sassila on puhkunut aivan uutta peli-iloa, Teemu Toukonen dominoi tuttuun tapaansa, Antti Jussila on jatkanut luovia otteitaan ja toppari Markus Hietala on edelleen joukkueen paras viimeistelijä.

Tervetuloa Reippaan matkaan varmasti kiihkeälle kolmosen kaudelle.

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas