Kausi käyntiin tasapelillä

Lahden Reipas aloitti taipaleensa kolmosessa maalittomalla tasapelillä Hyvinkään Palloseuraa vastaan perjantaina Mukkulassa. Grillissä paistunut Merosen makkara ja kaunis keväinen ilta hemmotteli paikalle saapunutta yleisöä. Kentällä nähtiin hyvin tyypillinen avauskamppailu. Intoa ja vauhtia oli ajoittain huomattavasti enemmän kuin järkeä ja malttia.

Hyvinkään Palloseura piti palloa yllättävän maltillisesti. Vieraiden topparikaksikko koetti lyhyillä avauksillaan löytää varsin näppärän laitapelaajan, joka henkilökohtaisella taidollaan pyrki luomaan vaarallisia tilanteita. Reippaan puolustus toimi moitteettomasti koko ottelun ajan. Ying ja Yang parivaljakko Sassila-Hietala hoiti vieraiden vähäiset vaaralliset yritykset.

Hyökkäyksessä viirupaitoja vaivasi lievä levottomuus. Liian usein ratkaisuna oli pitkä pallo, jonka kohteena oli kieltämättä sähköjänismäiset laitakiitäjät Juven ja Vuontelo. Lähes poikkeuksetta hyvä pallon siirtely avasi HYPS:n puolustukset lohko kerrallaan ja tuotti puolittaisen maalipaikan. Viimeisten syöttöjen tarkkuus ei vain vielä ollut voittavalla tasolla.

Kerran pallo löysi tiensä myös maaliin, mutta lahtelainen tyyli-ikoni Aaro Leutola oli luikahtanut puolustuslinjan väärälle puolelle ja tuloksena oli paitsio. Vielä aivan kamppailun lopussa keskikentän moottori Teemu Toukosella oli oiva tilaisuus viimeistellä voittomaali, mutta pallo meni tolppaa nuollen takakulman ohi.

Reipas loi tarvittavat paikat voittomaalin tekemiseen, mutta tällä kertaa viirupaitojen oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin.

Jokaisessa ottelussa valitaan yhteistyökumppani Pikku Hanhen ottelun Hanhi ( 2p ) ja ottelun pikkuhanhi ( 1p ). Kauden mittaan eniten hanhipisteitä kerännyt pelaaja palkintaan.

Eilisessä kamppailun Hanhi oli nollapelin torjunut Tuomo Arbelius ja pikkuhanhi keskikentällä uurastanut Teemu Toukonen.

Seuraava ottelu ensi perjantaina Helsingissä.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas palasi harjoituskentälle 

Joona Tapani Kakkosen A-lohkon paras keskikenttäpelaaja

Syyskokouksen päätöksiä

Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Otteluraportti: Kausi päättyi voittoon ja hyvään sijoitukseen

Otteluennakko: Viimeinen taistelu Kisapuistossa

Otteluraportti: Romahdus Helsingin kirkkaassa päivässä

Otteluennakko: Nousukarsinta jatkuu Helsingissä

Otteluraportti: Tappio kirvelee

Otteluennakko: Nousukarsinta alkaa