Kisapuisto Cup ilmoittautuminen kovassa vauhdissa!

Lahden Reipas järjestää keväällä 2017 perinteisen Kisapuisto Cupin. Vuonna 2017 turnaus järjestetään kahdelle ikäluokalle, lauantaina 1.4 09 -syntyneille tytöille ja pojille ja sunnuntaina 2.4 08-syntyneille tytöille ja pojille. Turnaukseen on voinut ilmoittautua joulukuusta lähtien ja ilmoittatumisia onkin tullut melko paljon. Eniten ilahduttaa, että turnaukseen on ilmoittautunut sellaisia joukkueita ja seuroja, jotka ovat osallistuneet aiempinakin vuosina. Turnausjärjestelijät ovat tulkinneet tämän tyytyväisyydeksi turnaukseen ja sen järjesleyiden tasoon.

Toinen hieno asia on, että turnaukseen on ilmoittautunut joukkueita useista ilman suunnista ja piireistä. Yksi turnauksen vuosittainen ilonaihe onkin ollut, että joukkueet pääsevät pelaamaan sellaisia joukkueita vastaan, joita ei normaalisti kohdata. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut paikallisten joukkueiden lisäksi joukkueita erimerkiksi Helsingistä, Valkealasta, Lappeenrannasta, Mikkelistä, Tampereelta ja Tervakoskelta. 

Turnaukseen mahtuu toki vielä mukaan. Lisätietoa turnauksesta ja ilmoittatumislomake löytyvät näiltä sivuilta Kisapuisto Cup osiosta. Tervetuloa, teemme tänäkin vuonna kaikkemme, että junioirit pääsevät harrastamaan ja nauttimaan jalkapallosta mahdollisimman laadukkaasti ja edullisesti!

Uutiset

Kaikki uutiset

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves