Kotiavauksesta voitto kotiin

Nopsa haastoi Reippaan Kisapuiston illassa. Reippaan kotiavaus oli melkoinen taistelu. Vierasjoukkue Nopsa tarjosi kovan vastuksen, mutta Reipas väänsi voiton lukemin 3-1 ( 1 – 0 ).

Ensimmäinen puoliaika oli Reippaan hallintaa, mutta Nopsa sai muutaman oivan maalipaikan. Viirupaitojen maalissa Juha Tuomi venyi muutamaan sensaatiomaiseen pelastukseen. Reipas ei saanut ensimmäisessä pelissä hyvin rullannutta syöttöpeliä kulkemaan kotikentällä. Tasainen paine tuotti ensimmäisellä puoliajalla yhden maalin. Nopsa joutui kaatamaan karussa olleen Roni Rinteen pilkun arvoisesti. Teemu Toukonen naulasi pilkun varmasti maaliin.

Toinen puoliaika alkoi tunnustellen. Kesken Reippaan painostuksen Nopsa iski tasoituksen. Tuomen torjuman pallon pisti reppuun kärkäs Nopsan kärkimies. Reipas ei maalista hetkahtanut vaan pisti lisää pökköä pesään. Painostus tuotti tulossa, kun Antti Hukan kierteinen kulmapotku löysi Jarkko Vuontelon otsaluun. Pallo takakulmaan ja kotijoukkue johtoon. Loppulukemat 3-1 viimeisteli Antti Hukka suoraan kulmapotkusta.

Kamppailun pikku Hanhi oli kapteeni Markus Hietala. ” Mallu ” johti puolustusta johtajan elkein. Reipas ei ollut omalla tasollaan, mutta sarjapisteet jäi mastokaupunkiin. Nopsa pelasi ennakkoluulottomasti ja puolusti antaumuksella. Ottelun viirupaitana palkittiin Antti Hukka.

Reippaan seuraava ottelun pelataan 5.5, jolloin joukkue matkustaa Atletico Malmin vieraaksi.

Perjantaina luvassa myös maalikooste illan kamppailusta.