Lahden Reipas – CLE torstaina 8.9.2016 klo 19.30 Mukkulassa

Reipas kohtasi edellisellä kierroksella PKKU/Allianssin, josta tyylipuhdas 0-8 vierasvoitto. Torstai-illalle on kuitenkin luvassa astetta kovempi vastustaja, sarjan alemmassa keskikastissa majaileva Club Latino Espanol. CLE on herättänyt keskustelua kuumaverisillä otteillaan, mutta kanavoidessaan energian oikein se on taitava ja vaarallinen joukkue. Kevät kierroksen ottelu päättyi Reippaan 0-7 vierasvoittoon pelin ratkettua jo varhaisessa vaiheessa Reippaan tiukan alun ja vastustajan saamien punaisten korttien myötä.

 

CLE on kuitenkin saanut peliin ryhtiä sitten kevätkierroksen, mistä kielii tasaiset ottelut lohkon kärjessä majailevia Töölön Taistoa, Atletico Malmia ja NJS:ä vastaan. Paikallisille futisromantikoille kerrottakoon, että Montte Halinen saattaa olla avauskokoonpanossa erinomaisen PKKU debyytin ansioista. Halisen kotidebyyttiä edesauttaa myös erinomaisesti esiintyneen Arbeliuksen työkiireet.

 

Reipas on illan pelissä hyvällä asenteelle ja tulee varmasti antamaan jälleen kaikkensa lahtelaisyleisön edessä. Tule siis nauttimaan voitokkaasta ja tapahtumarikkaasta lahtelaisfutiksesta Mukkulaan! Sisäänpääsy ilmainen ja omat eväät mukaan.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas