Lahden Reipas – CLE torstaina 8.9.2016 klo 19.30 Mukkulassa

Reipas kohtasi edellisellä kierroksella PKKU/Allianssin, josta tyylipuhdas 0-8 vierasvoitto. Torstai-illalle on kuitenkin luvassa astetta kovempi vastustaja, sarjan alemmassa keskikastissa majaileva Club Latino Espanol. CLE on herättänyt keskustelua kuumaverisillä otteillaan, mutta kanavoidessaan energian oikein se on taitava ja vaarallinen joukkue. Kevät kierroksen ottelu päättyi Reippaan 0-7 vierasvoittoon pelin ratkettua jo varhaisessa vaiheessa Reippaan tiukan alun ja vastustajan saamien punaisten korttien myötä.

 

CLE on kuitenkin saanut peliin ryhtiä sitten kevätkierroksen, mistä kielii tasaiset ottelut lohkon kärjessä majailevia Töölön Taistoa, Atletico Malmia ja NJS:ä vastaan. Paikallisille futisromantikoille kerrottakoon, että Montte Halinen saattaa olla avauskokoonpanossa erinomaisen PKKU debyytin ansioista. Halisen kotidebyyttiä edesauttaa myös erinomaisesti esiintyneen Arbeliuksen työkiireet.

 

Reipas on illan pelissä hyvällä asenteelle ja tulee varmasti antamaan jälleen kaikkensa lahtelaisyleisön edessä. Tule siis nauttimaan voitokkaasta ja tapahtumarikkaasta lahtelaisfutiksesta Mukkulaan! Sisäänpääsy ilmainen ja omat eväät mukaan.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves