Lahden Reipas – CLE torstaina 8.9.2016 klo 19.30 Mukkulassa

Reipas kohtasi edellisellä kierroksella PKKU/Allianssin, josta tyylipuhdas 0-8 vierasvoitto. Torstai-illalle on kuitenkin luvassa astetta kovempi vastustaja, sarjan alemmassa keskikastissa majaileva Club Latino Espanol. CLE on herättänyt keskustelua kuumaverisillä otteillaan, mutta kanavoidessaan energian oikein se on taitava ja vaarallinen joukkue. Kevät kierroksen ottelu päättyi Reippaan 0-7 vierasvoittoon pelin ratkettua jo varhaisessa vaiheessa Reippaan tiukan alun ja vastustajan saamien punaisten korttien myötä.

 

CLE on kuitenkin saanut peliin ryhtiä sitten kevätkierroksen, mistä kielii tasaiset ottelut lohkon kärjessä majailevia Töölön Taistoa, Atletico Malmia ja NJS:ä vastaan. Paikallisille futisromantikoille kerrottakoon, että Montte Halinen saattaa olla avauskokoonpanossa erinomaisen PKKU debyytin ansioista. Halisen kotidebyyttiä edesauttaa myös erinomaisesti esiintyneen Arbeliuksen työkiireet.

 

Reipas on illan pelissä hyvällä asenteelle ja tulee varmasti antamaan jälleen kaikkensa lahtelaisyleisön edessä. Tule siis nauttimaan voitokkaasta ja tapahtumarikkaasta lahtelaisfutiksesta Mukkulaan! Sisäänpääsy ilmainen ja omat eväät mukaan.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Tasapisteistä lähdetään

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä