Lahden Reipas – CLE torstaina 8.9.2016 klo 19.30 Mukkulassa

Reipas kohtasi edellisellä kierroksella PKKU/Allianssin, josta tyylipuhdas 0-8 vierasvoitto. Torstai-illalle on kuitenkin luvassa astetta kovempi vastustaja, sarjan alemmassa keskikastissa majaileva Club Latino Espanol. CLE on herättänyt keskustelua kuumaverisillä otteillaan, mutta kanavoidessaan energian oikein se on taitava ja vaarallinen joukkue. Kevät kierroksen ottelu päättyi Reippaan 0-7 vierasvoittoon pelin ratkettua jo varhaisessa vaiheessa Reippaan tiukan alun ja vastustajan saamien punaisten korttien myötä.

 

CLE on kuitenkin saanut peliin ryhtiä sitten kevätkierroksen, mistä kielii tasaiset ottelut lohkon kärjessä majailevia Töölön Taistoa, Atletico Malmia ja NJS:ä vastaan. Paikallisille futisromantikoille kerrottakoon, että Montte Halinen saattaa olla avauskokoonpanossa erinomaisen PKKU debyytin ansioista. Halisen kotidebyyttiä edesauttaa myös erinomaisesti esiintyneen Arbeliuksen työkiireet.

 

Reipas on illan pelissä hyvällä asenteelle ja tulee varmasti antamaan jälleen kaikkensa lahtelaisyleisön edessä. Tule siis nauttimaan voitokkaasta ja tapahtumarikkaasta lahtelaisfutiksesta Mukkulaan! Sisäänpääsy ilmainen ja omat eväät mukaan.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Suomen Pintaturva tukemassa Reipasta

Otteluennakko: Lahden Reipas – Honka/Akatemia

Otteluraportti: Lahden Reipas – FC Kiffen

Otteluennakko: Lahden Reipas – FC Kiffen

Otteluraportti: JaPS – Lahden Reipas

Otteluennakko: JaPS – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – Atlantis Akatemia

Otteluraportti: PK-35 – Lahden Reipas

Otteluennakko: PK-35 – Lahden Reipas

Otteluraportti: PK-37 – Lahden Reipas