Lahden Reipas ja FC Kuusysi yhteisin sävelin paikallispeleihin

Tulevan kesän Kolmosen paikalliskamppailut FC Kuusysin ja Lahden Reippaan välillä järjestetään seurojen yhteisvoimin. Kentällä joukkueet taistelevat edelleen paikallisderbyn ja perinteiden edellyttämällä intensiteetillä.  Seurat ovat sopineet, että ottelujärjestelyt ja muu otteluun valmistava rummutus tehdään yhteisesti. Suunnitelmat ottelutapahtumista on laitettu alulle hyvässä hengessä ja molemmissa leireissä vallitsee sama tahtotila hienojen pelielämysten ja ottelutapahtumien toteuttamisesta. Tapa jolla kauden 2018 paikallispelijärjestelyt toteutetaan yhteistyössä on kansainvälisestikin vertaansa vailla.
 
Lahti on merkittävä jalkapallokaupunki ja näiden kahden seuran vastakkain asettelu on ollut siinä keskeisessä asemassa. . Molemmissa otteluissa tullaan nostamaan myös esiin takavuosien sankareita molemmista seuroista.
 
16. toukokuuta ja 23. elokuuta pelattavat paikallispelit Kuusysin ja Reippaan välillä pelataan Kisapuiston Stadionilla, missä molemmat nauttivat kotikentästä. Ottelutapahtumien mahdollinen tuotto jaetaan tasan  molempien seurojen toiminnan kehittämiseen. Taloudellisen voiton tavoittelu ei ole tässä yhteistyössä tärkeintä vaan haluamme tarjota lahtelaisille suuria tunteita ja perinteistä paikallispelin huumaa kunnioittaen!  
 
Oli värisi sitten oranssimusta tai valkosininen niin tervetuloa kannustamaan omiaan ja nauttimaan derbyistä!

Uutiset

Kaikki uutiset

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves