Loorents Hertsi viirupaitaan

Kokenut liigapeluri Loorents Hertsi liittyy Lahden Reippaan miehistöön. Pitkään testillä ollut Hertsi vakuutti lopulta valmennusjohdon ja näin ollen FC Pallo-Reippaan kasvatti nähdään jälleen viirupaidassa. Hertsi on pelannut urallaan yli 200 pääsarjaottelua FC Lahden ja Vaasan Palloseuran paidassa.

Kokenut Hertsi pukee viirupaidan ylleen pitkän tauon jälkeen. Hän on asettanut tavoitteensa korkealle. Samalla hän toivoo voivansa auttaa kokemuksellaan Reippaan nuoria pelaajia eteenpäin kohti ammattilaisuutta.

– Reipas on minulle koti ja tietysti kotiinpaluu tuntuu hienolta. Testijakso ei ollut helppo, mutta onneksi pystyin näyttämään osaamistani valmennus- ja seurajohdolle sopimuksen arvoisesti. Tavoitteenani on tietysti voittaa Kakkosen maalikuninkuus. Toivottavasti kykenen myös auttamaan osaltani Reippaan nuoria pelaajia eteenpäin, Hertsi aloittaa.

Vaikka kokeneelle liigamiehelle olisi ollut ottajia ylempääkin, ei mies suostu puhumaan jäähdyttelystä. Hertsi haluaa nostaa urallaan vielä kertaalleen Suomen Cupin kannua, johon Reippaalla on pitkät perinteet. Hän tuntee kuuluvansa Reipas-perheeseen ja toivottaakin kaikki tulevana lauantaina Kisapuistoon.

– Ei kai Reippaalla voi olla muuta tavoitetta kuin voittaa Suomen Cup. Johan seuran kunniakas historia sitä velvoittaa tavoittelemaan. Haluan samalla nauttia pelaamisesta runsaslukuisen Reipas-yhteisön edessä, joten tervetuloa lauantaina Kisapuistoon. Kausi alkaakin hienolla ottelulla, sillä otteluparilla on pitkä yhteinen historia, Hertsi tietää.

Loorents Hertsin ja muut Reippaan sankarit näet tulessa Kisapuistossa jo lauantaina, kun Kakkosen kausi alkaa FC Kiffeniä vastaan kello 18. Kausikortteja saa myös portilta 40 euron hintaan. Otteluliput 8 euroa.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta