Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

Lahden Reippaan kova talvikalastuskausi jatkuu vielä kelien jo hieman lämmettyä, sillä haaviin ui tällä viikolla jälleen iso vonkale. Yli 250 Veikkausliiga-ottelun kokemuksella Reippaan keskikentälle on kiinnitetty kolmannen polven viirupaita Matti Klinga. Vasta 29-vuotias Klinga siirtyy Kisapuistoon FC Lahdesta.

FC Reippaan kasvatti debytoi miesten peleissä jo kaudella 2011 ja pelasi sen jälkeen komean ja uran FC Lahdessa, Helsingin Jalkapalloklubissa ja Seinäjoen Jalkapallokerhossa. Viime kaudella Klinga pelasi FC Lahden paidassa 17 Veikkausliigaottelua. Klinga siirtyy Reippaaseen hyvällä fiiliksellä ja tavoittelee viirupaitojen riveissä mestaruutta.

”Siirryn todella hyvällä fiiliksellä Reippaan paitaan. Reippaassa kuitenkin kasvoin pikkupojasta jalkapalloilijaksi, niin on todella luonnollista jatkaa futista siellä. Tavoitteenani on mestaruus, ja henkilökohtasesti nauttia futiksesta ja saada ehjä kausi”, Klinga aloittaa.

Hänen isoisänsä, lahtelaisen urheilun monitoimimies Esa Klinga on toiminut aikanaan Reippaassa valmentajana ja johtokunnassa. Myös isä Anssi ja sedät Ville ja Jani ovat pelanneet juniorein Reippaassa, joten Matti Klingan suvussa on vahva Reipas-henki, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tuore Reippaan hankinta tietääkin, miksi lahtelaisten kannattaa tulla Kisapuistoon nauttimaan viirupaitojen otteista myös tulevalla kaudella.

”Tervetuloa katsomaan matseja, koska Reippaan pelit Kisapuistossa ovat kesäpäivinä ja -iltoina ja on vaikea keksiä, mistä Lahdesta löytyy sitä parempi fiilis. Lisäksi joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, enkä tarkoita vain meitä vanhuksia. Sieltä löytyy paljon nuoria ja lupaavia ja taitavia jätkiä”, Klinga toivottaa lahtelaiset tervetulleiksi Kisapuiston aurinkoon.

Lahden Reipas, vanhat tutut ja uudet talven hankinnat aloittavat kautensa lauantaina 13.4. kotiottelulla Kisapuiston kevätauringon lämmössä. Vastaan saapuu perinteinen helsinkiläisseura FC Kiffen. Ottelu alkaa kello 18.00.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla