Olli Tynkkynen toiminnanjohtajaksi

Olli Tynkkynen on aloittanut Lahden Reippaan toiminnanjohtajana syyskuussa. Tavoitteena on vakiinnuttaa seuran päivittäistä toimintaa ja siten panostaa seuran tulevaisuuteen. Vuonna 2012 miesten joukkueen toiminnan uudelleenkäynnistänyt Lahden Reipas haluaa olla pysyvä osa lahtelaista pelaajapolkua ja tarjota laadukkaat olosuhteet koko joukkueelle. 

“Kentällä ei voi toimia jos ulkopuolella asiat eivät ole hoidossa. Meille tuli mahdollisuus saada lisäkäsipari toimintaan tuomaan systemaattisuutta mukaan. Tämä on tärkeä vaihe pelkästään vapaaehtoisvoimin toimineelle seuralle ja oikea aika ottaa seuran seuraava askel”, Lahden Reippaan puheenjohtaja Jussi Hauhia kommentoi nimitystä. 

Lahden Reipas toimii itsenäisesti, mutta vahvassa yhteistyössä sekä junioriseurojen että Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden kanssa. Lahden Reipas säilyy jatkossakin amatöörijoukkueena. Toiminnanjohtajan päätehtävä on yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen. 

“Olemme amatöörijoukkue hyvällä lahtelaisella otteella ja pilke silmäkulmassa. Se ei poista sitä, ettemmekö halua hoitaa kentän ulkopuolisia asioita ammattimaisesti ja tarjota seuraa tukevalle yhteisölle enemmän. Reippaan ja myös lahtelaisen futiksen etu on, että meillä on joukkue, joka kokoaa yhteen nälkäisiä haastajia ja kokeneita pelaajia, joilla on avainasema joukkueen kehittymisessä”, kuvailee Olli Tynkkynen. 

Lahden Reippaan tärkeä tehtävä on olla osa lahtelaista kaupunkikulttuuria ja paikallisidentiteettiä. Kyse on Lahden edusta myös kaupunkina.

“Haluamme tarjota lahtelaiselle yleisölle tunnetta ja yhteenkuuluvuutta. Kisapuistoon on hyvä tulla, vaikka jalkapallo ei olisikaan sydämen asia. Tätä panostusta tarvitaan nyt toiminnan kehittämiseen, jotta voimme palvella myös lahtelaista yleisöä paremmin”, Hauhia tiivistää viestiä. 

Lahden Reippaan edustusjoukkue pelaa miesten Kakkosen A-lohkossa. Jalkapallokausi ja kotipelit jatkuvat aina lokakuun loppuun asti. Lahden Reipas täyttää 130 vuotta kaudella 2021. Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 20.9. klo 17.00 alkaen Kisapuiston stadionilla. Tervetuloa kannustamaan omia! 

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen