Otteluennakko: Reipas – JIPPO

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reippaan tiukka ohjelma jatkuu. Viirupaidat kohtaavat tällä viikolla jo toisen kärkijoukkueen, kun joensuulainen JIPPO saapuu vierailulle Kisapuistoon. Joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa.

Lahden Reipas kohtasi keskiviikkona erittäin runsaslukuisen kotiyleisön edessä toisen viipurilaistaustaisen seuran, PK-35:n Viirupaidat hallitsivat ensimmäistä jaksoa hienoiseltaan, mutta huippupaikat jäivät puuttumaan. Toisella jaksolla PK-35 iski kahdesti ja aiheutti Reippaalle kauden ensimmäisen tappion. Samalla myös epävirallinen Viipurin mestaruus ja Salama-pokaali matkasivat Helsinkiin.

Keskiviikon ottelusta puuttunut Reippaan tehokkain pelaaja Lirinis Haziri on kärsinyt pelikieltonsa. Reippaalla on viikon sisään kolme tiukkaa ottelua, joten kotijoukkue ei pääse aivan tuoreilla jaloilla otteluun. Valmennuksen pitää myös ottaa huomioon tiukan rypistyksen kolmas ottelu ja pientä kierrätystä nähtäneen jo lauantaina.

Vierailija JIPPO on sarjassa kolmantena. Joensuulaiset ovat Reippaan tapaan kärsineet kaudella vain yhden tappion. Tappio tuli JIPPOn edellisessä ottelussa puolitoista viikkoa takaperin Klubi 04:lle. Joensuulaiset pääsivät pelaamaan viimeisen vartin ylivoimalla, mutta lisäajalla Klubille tuomittiin rangaistuspotku, jonka turvin helsinkiläiset pysyivät sarjakärjessä.

Noususta taisteleva JIPPO puolustaa Reippaan tapaan erittäin uhrautuvasti ja tiiviisti. Ajoittain joensuulaiset ovat olleet vaikeuksissa prässin alla, mutta ajoittain joukkue kykenee myös purkamaan kovankin prässin taidokkaasti. Hyökkäyspäässä joukkueella riittää taitoa ja liikettä. Terrence Smith on sähäkkä ja liikkuva pelaaja, jonka maalijyvä on hiljalleen myös löytynyt. Kokenut liigassakin pelannut Toni Tahvanainen käyttää paikkansa. JIPPO on erittäin juoksuvoimainen joukkue ja se pääsee haastamaan viirupaitojen puolustuksen tuoreilla jaloilla.

Kumpi joukkueista kääntää ensimmäisen tappionsa jälkeen kurssinsa välittömästi?

Ottelu on katsottavissa myös kotisohvalta:

Reipas – JIPPO – striimi

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen