Otteluennakko: Sarjakärjen vieraaksi

Lahden Reipas jatkaa pistejahtiaan jälleen lauantaina. Viirupaidat suuntaavat piirun verran etelään vierasreissulle kohti Järvenpäätä. Reipasta isännöi sarjajohtaja Järvenpään Palloseura.

Reipas palasi lyhyeltä tauolta kotiottelulla Peli-Karhuja vastaan viime lauantaina. Reipas oli ottelun alussa ajoittain hätää kärsimässä, mutta pelin edetessä viirupaidat saivat vihdoin otetta. PeKa joutui ottelussa vajaalle puolen tunnin kohdalla. PeKa kuitenkin iski johtomaalin heti toisen jakson alkuun. Janne Hahl toi komealla osumallaan Reippaan tasoihin ja viimeinen puolituntinen pelattiin vierailijoiden maalilla. Vahvasti sisään tulleen Drilon Shalan saksipotkua lähemmäs Reipas ei kuitenkaan päässyt ja näin ollen pisteet tasattiin Kisapuistossa.

Tasapeli nosti Reippaan kahdeksaan pisteeseen ja samalla sijoitus nousi pykälän verran kuudenneksi. Lauantain ottelu aloittaa kolmen ottelun viikon, joka kysyy Reippaalta kestävyyden lisäksi myös venymiskykyä. Kaksi tasapeliä allaan pelaavat viirupaidat haluavat iskeä JäPS:n nousujunan rattaisiin kapuloita ja palata voittokantaan.

Kotijoukkue Järvenpään Palloseura on aloittanut sarjan vakuuttavasti. Joukkue on voittanut yhdeksästä pelaamastaan ottelusta seitsemän ja pelannut kertaalleen tasan. Ainoan tappion järvenpääläiset ovat kärsineet Atlantikselle kesäkuun puolivälissä. Runsasmaalisia voittoja ottanut joukkue on tällä hetkellä neljän ottelun tappiottomassa putkessa.

JäPS jatkoi tiistaina vakuuttavia otteitaan, kun se kaatoi vieraskentällä MYPAn lukemin 4-2. Miro Schwalenstöcker, Valtteri Karlsson ja Olli Valto iskivät JäPS:n jo 3-0-johtoon ensimmäisellä jaksolla. Roope Autio niittasi vielä ottelun lopussa taululle 4-2-lukemat. Vaikka MYPA iski JäPS:n verkkoon kaksi osumaa, ei järvenpääläisillä ollut ottelussa missään vaiheessa suurta hätää.

Järvenpääläisten päävalmentaja Osku Partosella on kasassaan nimekäs joukkue. Suurimpana tähtenä on liki 200 Veikkausliiga-ottelun ja lähes 40 maalin Aleksi Ristola, joka on tällä kaudella iskenyt Kakkosessa jo kuusi osumaa. Veikkausliiga-kokemusta on myös lahtelaistaustaisella Justus Kauppisella. JäPS:n maalia vartioi puolestaan kokenut Altti Mäkinen. Järvenpääläisten hyökkäyskalusto on sarjan parhaita. Ristolan ja Schwalenstöckerin ohella Tuure Nummi ja Hedi Khayat kykenevät ratkomaan otteluita.

Joukkueet kohtasivat tammikuussa harjoitusottelun merkeissä jääkylmässä Mukkulan kuplassa. JäPS meni ottelun ensimmäisellä jaksolla jo 2-0-johtoon Nummen ja Khayatin maaleilla. Kevyesti ottelua hallinnut Reipas sai maalihanat auki noin 20 minuuttia ennen loppua Berat Kösen laukauksella. Tasoitusosuman tyylitteli puolestaan Asaad Babiker. Se, mikä talvella jäi ratkaisematta, ratkotaan heinäkuussa, sillä joukkueet kohtaavat heti lauantain jälkeen keskiviikkona Kisapuistossa. Onnistuuko Reipas suistamaan JäPS:n nousujunan raiteiltaan ja palaamaan voittokantaan?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen