Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Perjantai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa Helsinkiin. Reipas kohtaa Atlantis FC:n Akatemian, joka kamppailee viirupaitojen kanssa samoista sijoituksista. Reipas on sarjassa neljäntenä ja kotijoukkue kuudentena, mutta joukkueiden välissä on vain yksi piste.

Lahden Reipas vietti heinäkuun lopussa härkäviikkoja, joissa se kohtasi putkeen kaikki lohkon kärkijoukkueet. Kolmesta ottelusta oli lopulta saldona kolme pistettä. Viime viikon keskiviikkona Reipas kärsi tappion Klubi 04:lle. Tappio oli Reippaalle vasta kauden toinen.

Vierasotteluun Reipas lähtee palauttamaan itsensä voittokantaan. Urakkaa hankaloittaa kuitenkin keskikentän moottorin Onuray Kösen pelikielto korttitilin täyttymisen johdosta. Reippaan puolustus toimi kärkijoukkueita vastaan varsin hyvin, mutta viimeistely ontui hieman ja suurempi pistepotti jäi saamatta. Nyt viimeistelyn pitää olla tehokasta, jotta viirupaidat pysyvät mukana kärkitaistossa.

Kotijoukkue Atlantis FC Akatemia kohtasi sunnuntaina Klubi 04:n paikallisottelussa vieraskentällä. Atlantis meni ottelussa johtoon Daniel Åkerlundin maalilla. Toisella jaksolla Klubi tasoitti. Lopulta pisteet tasattiin lukemin 1—1.

Hyökkääjä Arash Singh sai ottelussa korttitilinsä täyteen ja hän on sivussa perjantain kamppailusta. Helsinkiläisten maalinteko on takunnut koko kauden ajan. Atlantis onkin tehnyt toiseksi vähiten maaleja A-lohkossa. Demba Camara ja CheikhToure kuitenkin ovat osoittaneet, että he pystyvät Kakkosen tasolla iskemään maaleja.

Joukkueet kohtasivat toisensa toukokuussa Kisapuistossa. Reipas hallitsi ottelua, mutta ei saanut paikoista huolimatta palloa maaliin. Pisteet tasattiin tuolloin maalittomalla tasapelillä. Saako Reipas vihdoin kuritettua myös Atlantista?

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen