Otteluennakko: FC Futura – Lahden Reipas

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa yläjuoksulta alajuoksulle Suomen toiseksi vanhimpaan kaupunkiin Porvooseen. Viirupaitoja isännöi FC Futura. Edelleen tappioitta oleva Reipas on sarjassa viidentenä, kotijoukkue Futura puolestaan toiseksi viimeisenä ennen kierroksen alkua.

 

Ennen lyhyttä lomaa Lahden Reipas kohtasi Helsingissä kovatasoisessa ottelussa Klubi 04:n. Klubi hallitsi ottelua hienokseltaan, mutta Reipas kykeni luomaan paremmat paikat. Viljami Jokiranta vei viirupaidat ensimmäisellä jaksolla johtoon Osku Maukosen käynnistämän komean hyökkäyksen päätteeksi. Helsinkiläiset joutuivat pelaamaan toisen jakson vajaalla, mutta Klubi onnistui lisäämään painetta lahtelaisten päätyyn ja sai lopulta onnekkaan tasoitusosuman ja pisteet tasattiin lukemin 1—1.

 

Porvooseen Reipas lähtee jatkamaan tappiotonta sarjaansa. Viirupaitojen puolustus on toiminut kauden aikana hyvin ja sen päälle on ollut hyvä rakentaa. Edellisissä otteluissa Reipas on saanut myös vihdoin maalihanoja auki, joten Porvoosta joukkue lähtee hakemaan tuliaisiksi muutakin kuin Brunbergin herkkuja.

 

Kotijoukkue FC Futuran kausi on ollut mollivoittoinen ja joukkue on kyennyt voittamaan vasta yhden ottelun. Edellisellä kierroksella porvoolaiset kohtasivat kotonaan Nurmijärven Jalkapalloseuran. NJS latoi ensimmäisellä jaksolla tauluun tylyt 4—0-lukemat. Futura onnistui iskemään laihaksi lohduksi jääneen kavennusosuman toisen jakson alkuun, mutta ei kyennyt nousemaan enää taisteluun pisteistä.

 

NJS-ottelussa osui Luka Heiskanen. Porvoolaisten maaleista on vastannut neljä osumaa iskenyt lupaava Aaron Lindholm. Futura joutuu lähtemään lauantain otteluun ilman kokenutta Saloum Faalia, jonka korttitili täyttyi NJS-ottelussa.

 

Joukkueet kohtasivat toisensa juuri ennen kauden alkua harjoitusottelun merkeissä. Futura haki Kisapuistosta 3—1-voiton Elton Malokun, Michele Desalegenin ja Aaron Lindholmin osumilla. Reippaan ainokaisen iski Lirinis Haziri, joten parannettavaa jäi paljon lauantaille keväisestä ottelusta.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen