Otteluennakko: FC Viikingit – Reipas

Reipas matkustaa lauantaina 25.5. Helsingin Vuosaareen FC Viikinkien vieraaksi. 

Otteluun tuo oman lisämausteen Heteniityn nurmi. Reipas ei ole vielä tällä kaudella pelannut yhtään peliä nurmella. Tämä tuskin haittaa, sillä Reipas pääsi hakemaan tuntumaa nurmella pelaamiseen perjantain viimeistelyharjoituksissa.

Viikinkien kurssi on kahden tappion jälkeen alkanut kääntyä suotuisampaan suuntaan, kun joukkue voitti vieraissa Kouvolan Sudet lukemin 1-2. Kahden ensimmäisen ottelut tappiot Viikingit kärsi Klubi 04:lle ja sarjaan lentävän vauhdin ottaneelle Mikkelin Palloilijoille.

Viikinkien hyökkäyspeli on raporttien mukaan kärsinyt toistaiseksi tehottomuudesta, mutta Reippaan on siltä oltava hereillä. Varsinkin, kun Viikinkien peräsimessä on lyhytsyöttöpelin ja hyökkäävän jalkapallon erikoismies herra Oleksandr Baranov.

Reippaan tilanne ennen lauantain ottelua näyttää jälleen hyvältä. Päävalmentaja Järvisellä on edelleen käytössä laaja ja laadukas rinki. Onuray Köse on sivussa Pallo-Kissat pelissä tulleen loukkaantumisen vuoksi, mutta listoilla on useita himokkaita pelaajia valmiina hyppäämään Kösen tyhjiksi jättämiin suuriin saappaisiin. Kösen loukkaantumisen pituus ei toistaiseksi ole tiedossa. FC Lahdelta mukaan Vuosaareen lähtee Matias Niuta ja Pyry Lampinen. 

Reipas pelaa noin kahden viikon sisään neljä ottelua, mikä on poikkeuksellinen ottelutahti tälle sarjatasolle. Härkäviikoista emme kuitenkaan suostu puhumaan, sillä ottelutahti tulee tuskin olemaan ongelma Reippaan laajalle ja hyväkuntoiselle pelaajamateriaalille.

Reipas on osoittanut alkukauden peleissä, että menestys ei tule jäämään kiinni tahdosta tai taistelusta ja siitä on hyvä jatkaa lauantaina Vuosaaressa.

 

Miesten Kakkonen

FC Viikingit – Lahden Reipas

Heteniityn kenttä, Helsinki

LA 25.5 klo 17.00

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta