Otteluennakko: Hallinnan lisäksi tarvitaan maaleja

Keskiviikko on pelipäivä. Samalla se on suomalaisen runon ja suven päivä. Kesäisen päivän kruunaa Kisapuistossa pelattava Kakkosen ottelu, jossa Lahden Reipas hakee revanssia kotkalaisesta Peli-Karhuista.

Reipas kohtasi perjantaina vieraskentällä kovatasoisessa ottelussa FC Kiffenin. Tasainen peli päättyi 1-0-vierastappioon. Kumpikin joukkue puolusti hyvin, eikä ottelussa juuri nähty huippupaikkoja. Tappiosta huolimatta Reipas on yhä iskuetäisyydellä kärkijoukkueisiin nähden.

Vierailija Peli-Karhut pelaa puolestaan vaikeaa jaksoa. Edellisessä ottelussa se kärsi 1-0-tappion JIPPOlle ja nyt voitottomien otteluiden saldo on kotkalaisilla kasvanut jo viiden ottelun mittaiseksi. Viidessä edellisessä ottelussaan kotkalaiset ovat onnistuneet heiluttamaan maaliverkkoa vain kolmesti. Aapo Hyppönen ja Nathael Ishii osuivat PPJ:n verkkoon. Hyppönen osui myös NJS:n verkkoon.

Reipas ja PeKa kohtasivat toisensa Kotkassa kesän alussa. Reipas hallitsi peliä varsin selvästi ja kolisutteli maalipuita toistuvasti. Viirupaidat eivät kuitenkaan saaneet palloa Kristian Variksen selän taa. Toisessa päässä puolestaan PeKa ei saanut laukaustakaan maalia kohti, mutta Reipas ohjasi pallon kertaalleen omaan maaliin ja siksi Reipas joutuu keskiviikkona hakemaan revanssia.

Lahden Reipas – PeKa
ke 6.7. klo 18:30 Kisapuisto stadion
Liput 5e, alle 18 v. maksutta
Linkki striimiin: Reipas-PeKa

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen