Otteluennakko: Hallinnan lisäksi tarvitaan maaleja

Keskiviikko on pelipäivä. Samalla se on suomalaisen runon ja suven päivä. Kesäisen päivän kruunaa Kisapuistossa pelattava Kakkosen ottelu, jossa Lahden Reipas hakee revanssia kotkalaisesta Peli-Karhuista.

Reipas kohtasi perjantaina vieraskentällä kovatasoisessa ottelussa FC Kiffenin. Tasainen peli päättyi 1-0-vierastappioon. Kumpikin joukkue puolusti hyvin, eikä ottelussa juuri nähty huippupaikkoja. Tappiosta huolimatta Reipas on yhä iskuetäisyydellä kärkijoukkueisiin nähden.

Vierailija Peli-Karhut pelaa puolestaan vaikeaa jaksoa. Edellisessä ottelussa se kärsi 1-0-tappion JIPPOlle ja nyt voitottomien otteluiden saldo on kotkalaisilla kasvanut jo viiden ottelun mittaiseksi. Viidessä edellisessä ottelussaan kotkalaiset ovat onnistuneet heiluttamaan maaliverkkoa vain kolmesti. Aapo Hyppönen ja Nathael Ishii osuivat PPJ:n verkkoon. Hyppönen osui myös NJS:n verkkoon.

Reipas ja PeKa kohtasivat toisensa Kotkassa kesän alussa. Reipas hallitsi peliä varsin selvästi ja kolisutteli maalipuita toistuvasti. Viirupaidat eivät kuitenkaan saaneet palloa Kristian Variksen selän taa. Toisessa päässä puolestaan PeKa ei saanut laukaustakaan maalia kohti, mutta Reipas ohjasi pallon kertaalleen omaan maaliin ja siksi Reipas joutuu keskiviikkona hakemaan revanssia.

Lahden Reipas – PeKa
ke 6.7. klo 18:30 Kisapuisto stadion
Liput 5e, alle 18 v. maksutta
Linkki striimiin: Reipas-PeKa

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Legendat – osa 12