Otteluennakko: Härkäviikko jatkuu

Lahden Reippaan härkäviikko jatkuu ja viirupaidat saavat vastaansa tutun vieraan. Kisapuistoon saapuu keskiviikkona sarjajohtaja Järvenpään Palloseura, jota vastaan pelattiin viime lauantaina. Yhteen viikkoon mahtuu kolme ottelua, kun heinäkuun viimeisenä päivänä Reipas pelaa vielä viikon toisen kotiottelunsa.

Reipas ja JäPS mittelivät vahvuuttaan lauantaina Järvenpäässä. Reipas siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisellä jaksolla Tomi Kultin osumalla. JäPS sai kuitenkin ensimmäisen jakson lopussa pukukoppimaalin, kun Ville Ahola pääsi sijoittamaan tasoitusosuman. Toisella jaksolla JäPS painoi kaasun pohjaan ja naulasi tulostaululle 3-1-tuloksen. Muina maalintekijöinä toimivat Miro Schwalenstöcker ja Joakim Ärilä. Reipas sai ottelussa tappion lisäksi myös toisen takaiskun, kun Mikko Tuomi loukkaantui pahannäköisesti ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella.

Hyvän alun jälkeen Reipas on pelannut edelliset viisi ottelua ilman voittoa. Toisaalta putkeen on mahtunut kova vierastasuri ennakkosuosikki PEPOsta. Loukkaantumisista pitkin kautta kärsineet viirupaidat tarvitsevat keskiviikkona kotiyleisön tuen, sillä kahden väsyneen joukkueen ottelut ratkaistaan usein mentaalipuolella.

Vierailija JäPS on pelannut vakuuttavan alkukauden ja johtaa sarjaa kuudella pisteellä. Toisaalta järvenpääläiset ovat pelanneet enemmän otteluita kaikkiin muihin verrattuna. JäPS on kerännyt pisteitä kovalla hyökkäyksellään. Reipas oli hetkellisesti ongelmissa etenkin järvenpääläisten oikealla häärineiden Aleksi Ristolan ja Ala Alaeddinen kanssa. Myös Valtteri Karlssonin pitkät rajaheitot ovat JäPS:lle keino luoda maalipaikkoja.

JäPS onkin tehnyt keskimäärin otteluissa yli kolme maalia. Toisaalta järvenpääläisten puolustuspeli ei ole ollut täysin tiivistä. Kokenut Altti Mäkinen on voittava maalivahti, mutta nollapeliin hän on venynyt vain kahdesti. Kärkikamppailussa Atlantista vastaan Mäkinen joutui antautumaan jopa viidesti.

Joukkueet kohtasivat myös talvella harjoitusottelussa. JäPS:n Tuure Nummi ja Hedi Khayat veivät järvenpääläiset johtoon. Reipas sisuuntui ja Berat Köse kavensi ja Asaad Babiker tasoitti ottelun. Viirupaidat kykenevät siis laittamaan onnistuessaan JäPS:n ahtaalle.

Reippaan pitää hyödyntää paikkansa tehokkaasti ja tylsistyttää JäPS:n nimivahva hyökkäys saadakseen pisteitä keskiviikkona. Lauantaina viirupaidat pitivät järvenpääläiset poissa maalipaikoilta hyvin 45 minuuttia, mutta puolustuksen on keskityttävä täydet 90 minuuttia. Onnistuuko Reipas vihdoin palaamaan voittokantaan, vai jatkuuko JäPS:n vahvat otteet kohti sarjanousua?

Ottelussa yleisöä palvelee kioski, fanituotemyynti sekä anniskelukatsomo. Fanituotteista kannattaa tuliaiseksi kotiin viedä uudet RAKAS-sukat. Samoin juhlapaitoja on vielä satakunta saatavilla. Paitoja saa myös ilman selän 10 Litmanen painatusta. Tule ostoksille matsiin tai tilaa paitasi tästä.

Lahden Reipas – JäPS
ke 28.7. klo 18:30 Kisapuisto stadion.
Liput 5e (alle 18 v. maksutta). Lipunmyynti Olympiaportilla.
Meillä käy käteinen ja kortti.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta