Otteluennakko: historiallinen kohtaaminen Kisapuistossa

Helleviikko huipentuu, kun Lahden Reipas saa vieraakseen rakkaan vihollisen Mikkelin Palloilijat. Joukkueiden välillä on nähty tunteikkaita kohtaamisia historian saatossa. Merkittävä on vuosi 1970, jolloin Reipas voitti Suomen Mestaruuden. Samana vuonna MP taas vei Suomen Cupin Reippaan nenän edestä. 

Sunnuntaina Kisapuistossa nähdään varmasti nälkäinen sarjakärki, joka epäonnistui tiistaisessa ottelussa sarjajumbo Susia vastaan. Reippaan kaksi viimeistä peliesitystä eivät ole olleet kummoisia. Tällä viikolla harjoituksissa onkin palattu hakemaan hyvää fiilistä. Muutamalla tiukemmalla päivällä on karstat puhdistettu koneesta ja viirupaidat ovat valmiina kohtaamiseen. Kisapuistosta ei anneta pistettäkään ilmaiseksi, vaikka vastustaja viettääkin 90 v. juhlavuottaan. 

Reippaan pelaajista sivussa ovat kapteeni Markus Hietala ja MP:nkin paidasta aiemmin tuttu Onuray Köse. Mikkeli on ollut lahtelaisille kelpo paikka käydä pelaamassa. Viime kaudella päämajakaupungin ylpeyden joukkuekuvaa komisti Kösen lisäksi Eero Karjalainen

– On kiva tavata hyviä kavereita pitkästä aikaan. MP:llä on taitavia pelaajia ja pyrkivät pelaamaan näyttävää jalkapalloa. Se ei meidän menoa haittaa. On hienoa päästä näyttämään, että meillä on hyvä joukkue ja pystymme voittamaan kenet tahansa, Karjalainen haastaa ennen ottelua.  

Reipas saa tuekseen FC Lahden riveistä Tomi Kultin ja maaleja takoneen Pyry Lampisen. Tunnelmaa ei varmasti Kisapuistosta puutu. Joukkueiden seuraava kohtaaminen Mikkelissä on osa MP:n 90 v. juhlavuoden huipennusta, joten nyt on aika lyödä kunnon etkot tulille. Lahjaksi tarjoamme muuta kuin pisteitä. 

Yleisöä palvelee anniskelukatsomo sekä kanttiini. Otteluisäntä Järvisen Pyörä ja Urheilu tuo uudet sähköpyörät koeajoon aurinkokatsomoon eli kannattaa tulla testaamaan. Järvisen Pyörä ja urheilu tarjoaa väh. -15 % alennuksen polkupyöristä Reippaan kausikortilla 20.6.2019 saakka. Nyt kesän menopelit kuntoon. 

Lahden Reipas – Mikkelin Palloilijat
Su 9.6.2019 klo 18:30 Kisapuisto stadion
Vapaa pääsy

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas