Otteluennakko: Ipan ja Heinosen voimalla lauantaihin

Kauden toiseksi viimeisessä kotipelissä Reippaan vieraaksi saapuu Helsingistä FC Kiffen. Kakkonen on pysynyt epidemiasta ja vaikeista tilanteista huolimatta aikataulussa. Kierroksia on jäljellä enää kaksi ja sarja pystyttäneen pelaamaan suunnitellun mukaisesti. Lahden Reipas on jo varmistanut paikkansa Kakkosessa. Niin sanotusti kotijoukkueelle ei ole tarjolla kuin kunniaa ja maalintekonälkää. FC Kiffen on sarjassa neljäntenä eikä voi enää saavuttaa sarjakärkeä. Tällä hetkellä PK-35 johtaa A-lohkoa pistein 35 ja Lappeenrannan PEPO seuraa perässä 30. pisteellä.

Joukkueen varakapteeni Kasperi Heinosen sanoin edellinen ottelu PEPOa vastaan oli varmasti hyvä herätys. “Nyt, kun pääsemme kotikentälle, niin haluamme näyttää ja voittaa. Pelata yksinkertaisesti paremmin”, Heinonen linjaa. Vaikka panosta ottelussa ei merkittävästi ole, niin Heinosen mukaan asetelmalla ei ole joukkueelle mitään merkitystä. Hän on varma, että omien asenne on kunnossa ja porukka haluaa voittaa, kun peli alkaa. 

Kasperi Heinonen nousi Reippaan kapteenistoon tänä vuonna Markus Hietalan rinnalle. Vuosia viirupaidassa on jo takana. Kauden alku oli joukkueelle vaikea ja epävarma tilanne näkyi toiminnassa. Lisäksi joukkue suoritti heikommin myös pelillisesti. Nyt Heinonen on nähnyt suunnan parempaan ja hänelle on kokonaisuutena kaudesta jäänyt hyvä fiilis: “lähtökohdat huomioiden hyvä suoritus meiltä, plusmerkkinen kausi”.

FC Kiffen laittoi omassa otteluennakossaan painetta Reippaan kokeneemmalle kaartille. “Ei kerrota niille, ettei Sassila pelaa lauantaina”, Heinonen nauraa. Hän odottaa Kisapuistoon vieraaksi yhtenäistä ja taistelevaa vierasjoukkuetta. Reippaalla on ollut tiukkoja matseja helsinkiläisiä vastaan. Väännöstä tulee varmasti tapahtumarikas. Otteluun kannattaa tulla myös hyvän oluen perässä. “Sää on pukeutumiskysymys”, Heinonen vetoaa kannattajiin.

Tässä vaiheessa syksyä on yleensä ollut enemmän mielessä saunaillat kuin pelit – varmasti myös kannattajilla. Siksi Reipas tuo Kisapuistoon mukanaan makoisan yllätyksen. Sen lisäksi Heinonen lupaa joukkueelta maaleja: “Nyt on hyvä tilanne, meillä on hyvä rosteri pelaajia lauantain koitokseen”. Kausi kapteenistossa on tuonut Heinoselle uutta vastuuta. Hänen mielestään on kunniakasta olla Reippaan varakapteeni. “Mallu on hieno mies rinnalla”, hän viittaa kapteeni Markus Hietalaan, joka on Heinosen sanoja mukaillen “varmaan paras sijoittumaan kentällä”. Voi olla, että Reippaan sijoittuminen kohdistuu jo lyseon nurkkaan, josta on lyhyin matka lähipubiin. Ant Brew on valmistanut tuoreen Reipas IPA:n, jota on tarjolla myös anniskelukatsomossa kotiotteluissa. Reippaan tulevina pelipäivinä (24.10. ja 31.10.) saa Ant Brewsta 10% alennuksen kausikortilla tai ottelulipulla. 

Heinosen olutmaku painottuu nimenomaan ipoihin ja erikoisoluisiin, joten mies tervehtii lämmöllä uutta perheenjäsentä:  “Ainakin Tynkkynen sanoi, että se on hyvää”. Pitää luottaa auktoriteetteihin. Lauantain ottelu järjestetään yhteistyössä Ravintola Tirran ja Torven tiloissa viikonloppuna meneillään olevan Ant Fest-oluttapahtuman kanssa. Maailman lahtelaisin oluttapahtuma Ant Fest on lauantain pelipaikka virittäytyä ottelupäivän tunnelmaan, analysoida iltapäivän koitosta ja huuhtoa alas ottelun jälkeinen tunnekuohu. Tästä Loviisankadulla pitää huolen neljäntoista hanan kattaus vuoden kovimpia oluita. 

Reippaan ottelussa on myynnissä pelin aikana Ant Fest -tapahtuman nimikkolaseja. Lasin hinta on 5€ ja tuotto ohjataan suoraan tapahtumajärjestäjille. Kisapuistossa palvelevat kioski, fanituotemyynti ja anniskelukatsomo normaalisti. Anniskelukatsomossa on teltta ja lämmitys. 

Lahden Reipas – FC Kiffen
la 24.10. klo 14 Kisapuisto stadion
Liput 5 € tai kausikortti (alle 18 v. maksutta)

Meillä käy käteinen ja kortti. Lipunmyynti Olympiaportilla parkkipaikkojen välittömässä läheisyydessä. Saavuthan paikalle vain täysin terveenä ja huolehditaan yhdessä etäisyyksistä. Käsidesiä on saatavilla.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen