OTTELUENNAKKO: JÄRÄN JOHDOLLA VIIMEISEEN TAISTOON

Reippaan sarjapaikka varmistui jo hyvissä ajoin ja sarjasijoitus tulee olemaan kahdeksas tai yhdeksäs. Lauantaisesta kauden päätösottelusta FC Viikinkejä vastaan ei silti puutu tunnetta ja latausta, sillä kyseessä on päävalmentaja Petri Järvisen aikakauden viimeinen ottelu. Tunnetta ja jännitettä otteluun tuo myös FC Viikinkien sarjatilanne. Vuosaarelaiset ovat pakkovoiton edessä taistellakseen säilymisestä Miesten Kakkosessa. On sanomattakin selvää, ettei Reipas aio taipua kauden viimeisessä ottelussa kotiyleisön edessä.

Järvisen taival Reippaassa on ollut upeaa aikaa viirupaidoille. Kaudella 2016 alkanut pesti huipentui kaudella 2018 ylivoimaisella nousulla Miesten Kakkoseen. Kauden 2020 päätteeksi voidaan todeta, että Reipas on Järvisen johdolla vakiinnuttanut paikan Miesten Kakkosessa.

Ei ole myöskään sattumaa, että suurin osa Reippaan runkopelaajista on pelannut Järvisen joukkueessa myös aiemmin urallaan. Järvisen kyky huomioida ja ymmärtää kokonaisuus on ollut kriittinen tekijä joukkueen arjen onnistumisessa.

Järvisen luotsaaman Reipas numeroina ennen viimeistä ottelua:

Kausi 2016 Kolmosen 2.

Kausi 2017 Kolmosen 3.

kausi 2018 Kolmosen 1.

Kausi 2019 Kakkosen 6.

Kausi 2020 (kesken) Kakkosen 8. tai 9.

104 peliä, 205 kerättyä pistettä, 300 tehtyä maalia, 120 päästettyä maalia.

Sanoiksi puettuna edelliset numerot tarkoittavat paljon hikeä ja taistelua sekä lukematon määrän iloisia hetkiä viirupaidassa. Joukkueella on vain yksi tapa päättää taival Järvisen ollessa peräsimessä, ja kiittää yhteisestä matkasta. Lauantaina laitetaan vielä kerran kaikki peliin Järvisen alaisuudessa ja lähetetään Viikingit tyhjin käsin Helsinkiin.

Kauden päättymisen kunniaksi Kisapuistossa on paikalla meksikolaisen ruuan ykkösvalmistaja Cilantro Lahti. Saatavilla tietenkin myös hehkutettua Ant Brewn panemaa Reippaan olutta ja matsipäivän kunkkua eli Merosen makkaraa. Fanituotemyynti palvelee normaalisti ja nyt on aika hankkia isänpäivälahjat ensi viikoksi. 

Kauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina 31.10. klo 14 kotona Kisapuistossa FC Viikinkejä vastaan.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon