Otteluennakko: Jatkuuko putki Kouvolassa?

Kovassa vireessä oleva Lahden Reipas jatkaa jälleen pisteiden metsästystä. Perjantaina viirupaitojen bussi suuntaa vierasotteluun Kouvolan Anjalankoskelle, jossa MYPA yrittää suistaa lahtelaisten nousukiitoa.

Lahden Reipas on viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Viime viikon härkäviikolla Reipas urakoi kuuteen päivään kolme peliä, joista joukkue nappasi täydet yhdeksän pistettä. Etenkin Berat Köse löysi viime viikolla uuden vaihteen ja hän viimeisteli kolme osumaa kahteen otteluun. Viimeisessä ottelussa Reipas kairasi taisteluvoiton Miska Verkon maalilla Pallokerho Keski-Uusimaasta.

Hyvät otteet ovat nostaneet Reippaan sarjassa jo neljänneksi ja seuraava selkä on jo iskuetäisyydellä. Perjantain otteluun viirupaidat pääsevät jälleen levänneenä ja viikon harjoitelleena. Tavoitteena on jatkaa pisteputkea ja napata voitto.

Kotijoukkue MYPA on sarjassa yhdeksäntenä. Edellisellä kierroksella MYPA romahti Nurmijärvellä 6-0-lukemin. Ennen NJS-ottelua MYPA osoitti piristymisen merkkejä ja joukkue saalisti putoamiskamppailuun erittäin tärkeitä pisteitä. Ero putoamisviivaan on kouvolalaisilla silti vain kaksi pistettä.

MYPAn pelaajamateriaali sai jo viime kaudella arvokasta kokemusta Ykkösestä. Nuori ryhmä on joutunut kasvamaan henkisesti, sillä pelit eivät ole sujuneet täysin suunnitelmien mukaan. Jussi-Pekka Rämä on kuitenkin löytänyt jälleen maalijyvänsä ja saldo näyttää jo viittä osumaa. Myös nuori ja kookas Tommi Roponen on ottanut kehitysaskeleen eteenpäin ja myös hän on osunut viidesti.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Kisapuistossa. Harjoitusottelussa Reipas iski Mikko Tuomen ja Tomi Kultin johdolla MYPAn kanveesiin ja voitti 3-0. Myös tämän kauden ensimmäisessä kotiottelussa Reipas löi taululle kolme osumaa, mutta MYPA heräsi ja laittoi lahtelaiset ahtaalle. Loppulukemiksi kirjattiin 3-2. Reippaalta osuivat Emil Yildirim, Asaad Babiker ja Daniel Koskipalo. MYPAn maaleista vastasivat puolestaan Joakim Joutjärvi ja Tommi Roponen.

Kuinka käy tällä kertaa? Kestääkö Reippaan tappioton putki myös Kymijoen ylityksen?

MYPA – Lahden Reipas
pe 20.8. klo 18:30 KSOY Stadion

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta