Otteluennakko: Jippo – Reipas

Lahden Reipas lähtee sunnuntaina kauden pisimmälle vieraspelimatkalle Joensuuhun, jossa vastaan asettuu Jippo.

 

Viirupaitojen tavoin myös Jippo on aloittanut kautensa tappioitta. Jippo aloitti kauden vauhdikkaasti neljällä 0-0 tasapelillä. Joensuulaiset avasivat kuitenkin maalihanansa edellisellä kierroksella Susia vastaan 1-3 vierasvoitossa. Kauden edetessä on käynyt selväksi, että tiivisti puolustavalta Jipolta ei tällä kaudella ole tarjolla helppoja pisteitä. Helppoja pisteitä ei toki oli tarkoitus saada, mutta varmaa on, että Joensuuhun matkaavat viirupaidat tekevät kaikkensa, jotta bussimatka takaisin mastokaupunkiin sujuisi iloisissa tunnelmissa.

 

Reipas saa kokoon jälleen kilpailukykyisen nipun lähtiessään ryöstöretkelle Joensuuhun. Loukkaantuneena tai lepovuorossa alkukaudella enemmän pelanneista pelaajista ovat Jussi Hauhia, Antti Hukka, Markus Hietala ja Onuray Köse. FC Lahden liigamiehistöstä ei lähde yhtään pelaajaa mukaan Joensuuhun.

 

Sunnuntain ottelu on Reippaan härkäviikkojen viimeinen rypistys. Myös Jippo on pelannut samalla ottelutahdilla ja on toivottavaa, että Reippaan laaja ja laadukas materiaali ja päävalmentaja Järvisen suorittama rotaatio näkyvät kentällä. 

 

Kakkonen

Jippo – Lahden Reipas

Mehtimäen tekonurmi, Joensuu

SU 2.6 klo 18.30

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Legendat – osa 12