Otteluennakko: Jippo – Reipas

Lahden Reipas lähtee sunnuntaina kauden pisimmälle vieraspelimatkalle Joensuuhun, jossa vastaan asettuu Jippo.

 

Viirupaitojen tavoin myös Jippo on aloittanut kautensa tappioitta. Jippo aloitti kauden vauhdikkaasti neljällä 0-0 tasapelillä. Joensuulaiset avasivat kuitenkin maalihanansa edellisellä kierroksella Susia vastaan 1-3 vierasvoitossa. Kauden edetessä on käynyt selväksi, että tiivisti puolustavalta Jipolta ei tällä kaudella ole tarjolla helppoja pisteitä. Helppoja pisteitä ei toki oli tarkoitus saada, mutta varmaa on, että Joensuuhun matkaavat viirupaidat tekevät kaikkensa, jotta bussimatka takaisin mastokaupunkiin sujuisi iloisissa tunnelmissa.

 

Reipas saa kokoon jälleen kilpailukykyisen nipun lähtiessään ryöstöretkelle Joensuuhun. Loukkaantuneena tai lepovuorossa alkukaudella enemmän pelanneista pelaajista ovat Jussi Hauhia, Antti Hukka, Markus Hietala ja Onuray Köse. FC Lahden liigamiehistöstä ei lähde yhtään pelaajaa mukaan Joensuuhun.

 

Sunnuntain ottelu on Reippaan härkäviikkojen viimeinen rypistys. Myös Jippo on pelannut samalla ottelutahdilla ja on toivottavaa, että Reippaan laaja ja laadukas materiaali ja päävalmentaja Järvisen suorittama rotaatio näkyvät kentällä. 

 

Kakkonen

Jippo – Lahden Reipas

Mehtimäen tekonurmi, Joensuu

SU 2.6 klo 18.30

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas