Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Lauantaina kamppaillaan jälleen pisteistä ja Lahden Reipas matkaa Keravalle. Toisensa sarjassa oleva Reipas haastaa kolmantena olevan Pallokerho Keski-Uusimaan. Joukkueiden välillä on piste-eroa vain yksi piste.

Reipas pelasi heinäkuun alussa kiireisen viikon, jonka aikana se pelasi yhdeksässä päivässä kolme ottelua. FC Kiffen onnistui kaatamaan viirupaidat Helsingissä tasaisessa ottelussa 1-0. Kaksi kotiottelua puolestaan päättyi lahtelaisten juhliin. Ensin Reipas murjoi Peli-Karhut 5-0 ja juhlaottelussa kaatui KuPS Akatemia lukemin 3-1. KuPS Akatemiaa vastaan Reipas pelasi heikomman ensimmäisen jakson, mutta nousi toisella jaksolla kuopiolaisten rinnalle ja ohi.

Kahdessa edellisessä ottelussa viirupaitojen hyökkäys on onnistunut laajalla rintamalla. Viirupaidat ovat iskeneet kahdeksan osumaa ja vain Lirinis Haziri on osunut kahdesti. Reipas onkin jälleen noussut lohkonsa eniten maaleja tehneeksi joukkueeksi ja siitä on hyvä jatkaa myös lauantaina.

Kotijoukkue Pallokerho Keski-Uusimaa on pisteen Reipasta perässä ottelun vähemmän pelanneena. Edellisellä kierroksella PKKU tasasi pisteet kotonaan Kiffenin kanssa lukemin 1-1. Kiffen johti ottelua, mutta Samuel Tiainen toi PKKU:n tasoihin aivan ottelun lopussa.

Jos Reipas on onnistunut maalinteossa, samaa voi sanoa myös PKKU:sta. Joukkueella on paljon vaarallisia hyökkäyspään pelaajia. Lohkon maalipörssiä johtava Hugo Toivonen saa tulitukea Sebastian Kamaralta, Hakim Tambwelta ja Tegra Mukunalta. PKKU-vahti Robin Källman on sarjan parhaita ja kookkaimpia maalivahteja, jonka ohittamiseen Reippaan tarvitsee löytää lauantaina lääkkeet.

Joukkueet kohtasivat toisensa kesäkuun puolivälissä Kisapuistossa. Reipas hallitsi hienokseltaan ensimmäistä jaksoa, mutta ei saanut kuparista rikki. Hugo Toivonen iski kaksi komeaa osumaa toisen jakson alkuun ja ajoi Reippaan ahtaalle. Samuel Pasanen kavensi ottelun, mutta Toivonen kuittasi maalin vielä lopussa Reippaan hyökätessä riskillä. Saako viirupaidat lauantaina revanssinsa Keravalta?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon