Otteluennakko: Kiffen – Reipas

Reipas matkustaa tiistaina Helsingin ytimeen Kiffenin vieraaksi.

Kotijoukkue Kiffen on mainostanut tiistain ottelun perinteiden illaksi, eikä syyttä. Molempien seurojen juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse ja molemmat seurat ovat voittaneet Suomen mestaruuksia. 

Reipas on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja pitänyt niissä kaikissa oman maalin puhtaana. Viimeksi Reipas on maistanut tappion karvasta kalkkia kesäkuun alussa. Vauhdikkaan kesän ansiosta Reipas on sarjassa neljäntenä ja voitolla Kiffenistä Viirupaidat nousisivat tasapisteisiin sarjakakkosena majailevan Viikinkien kanssa.

Kiffen on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, mutta se ei kerro koko totuutta joukkueen iskukyvystä. Kiffen voitti edellisellä kierroksella Sudet tylysti 4-1. Kevään peli Reippaan ja Kiffenin välillä oli ennen kaikkea tasainen. Reipas oli tuolloin pitkään 0-1 häviöllä, kunnes Toukonen teki viime hetkien tasoitusmaalin 1-1 päättyneessä ottelussa.

FC Lahdesta Reippaan matkaan lähtevät Pyry Lampinen ja Lassi Forss. Mikko Tuomi on pelikiellossa ja Roni Rinne, sekä Eetu Sassila ovat loukkaantuneina. 

 

Kiffen – Reipas

Ti 13.8 klo 19.00

Helsinki, Töölön Pallokenttä

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit