Otteluennakko: Klubi 04 – Lahden Reipas

Torstai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa kohti pääkaupunkia. Reipasta isännöi Helsingissä sarjakakkonen Klubi 04. Molemmat joukkueet ovat yhä tappiottomia tämän kauden Kakkosessa, joten odotettavissa on tiukka taisto.

Lahden Reipas pelasi ennen juhannusta kotikentällään maalirikkaan ottelun Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan. Dramaattisen lisäajan jälkeen pisteet tasattiin lukemin 4—4. Viirupaitojen maaleista vastasivat Lirinis Haziri, Onuray Köse, Asaad Babiker ja Harry Kossigbo. Tasapelipisteen ansiosta Reipas on Kakkosen lohkossaan yhä kärkitaistelussa sijalla neljä. Eroa lohkokärkeen JIPPOon on kuusi pistettä.

Pienen juhannusloman jälkeen Reipas on palannut harjoituksiin ja valmistautunut keskikesän koitoksiin. Myös sairastuvalta on tullut apuja, sillä Janne Hahl palasi edellisessä ottelussa kokoonpanoon. Viirupaidat saivat myös kauan kaivattuja maaleja edellisessä ottelussa ja se toi nuorelle joukkueelle kaivattua itseluottamusta.

Kotijoukkue Klubi 04 tavoittelee nousua ja joukkue onkin esiintynyt vakuuttavasti alkukaudesta. Joukkueen ainoa pistemenetys on tullut paikallisottelussa FC Kiffeniä vastaan, kun helsinkiläiset tasasivat pisteet maalittomalla tasapelillä. Edellisessä ottelussa Klubi 04 haki pisteet Nurmijärven Jalkapalloseuralta vieraskentällä Michael Boamahin maalilla.

Helsinkiläisten menestyksen avain on ollut tällä kaudella kivikova puolustus. Klubi 04 on päästänyt tähän mennessä vain yhden osuman. Takaisku tuli muutama kierros takaperin Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Yksi tärkeä palanen on ollut myös kokenut maalivahti Antonio Reguero. Toisessa päässä tuhojaan ovat tehneet nuoret Stanislav Baranov, Ville Vuorinen ja David Ezeh. Heistä Baranovilla on koossaan jo neljä osumaa.

Reippaan täytyy löytää keino iskeä kotijoukkueen puolustukseen säröjä. Viirupaitojen on käytettävä harvat maalipaikkansa tehokkaasti. Myös puolustuspelin tulee toimia koko ottelun ajan, jotta pisteet matkaisivat isolta kirkolta Lahteen ja Klubi 04:n nousujuna kokisi takaiskun.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit