Otteluennakko: Klubi 04 – Reipas

Maajoukkuetauko on ohi ja Reipas matkustaa lauantaina Helsinkiin Klubi 04:n kimppuun.

Kaudella 2019 kahden kierroksen jälkeen neljä parasta joukkuetta pelaavat keskenään yksinkertaisen loppusarjan. Reipas on sarjassa neljän joukossa, mikä tarkoittaa siis paikkaa himoitussa loppusarjassa. Sarjaa johtava MP on toki ottanut jo tukevan 15 pisteen etumatkan Reippaaseen.

Klubi 04 on sarjassa keskikastissa neljä pistettä Reipasta perässä. Keväällä Kisapuistossa Reipas ja Klubi tasasivat pisteet lukemin 1-1. Tuolloin Reippaan maalista vastasi Tomi Kult. Kevään ottelussa Klubin lupaavat maajoukkuenuoret laittoivat palloa ajoittain komeasti liikkeelle, mutta urheasti puolustanut Reipas sai taisteltua tasapelin.

Kevään ottelussa Reippaan oma poika Olli Tynkkynen oli Klubi paidassa alati vaarallinen, mutta jäi silti ilman maalia. Huhujen mukaan Tynkkynen on lauantain ottelun alla poikkeuksellisen maalinjanoinen.   

FC Lahdesta Reippaan matkaan lähtee Lassi Forss ja Tomi Kult. Lisäksi Reippaan kokoonpanossa on lauantaina useita nuoria pelaajia, joille nuorisomaajoukkueissa paistattelevien klubijunnujen kohtaaminen on oiva haaste.

Lauantain teemat ovat selkeät, taistellaan pisteistä, näytetään hesalaisille kaapin paikka ja nautitaan jalkapallosta kun kautta on vielä jäljellä.

 

Klubi 04 – Reipas

Telia 5 G Areena, Helsinki

LA 14.9 klo 13.00

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen