Otteluennakko: Kohti Keravaa!

Kakkonen ja kesäkuu käynnistyy myös Lahden Reippaan osalta ja viirupaidat lähtevät metsästämään täyttä pistepottia Keravalle. Reipasta isännöi tiistai-illassa Pallokerho Keski-Uusimaa.

Lahden Reipas aloittaa 130-vuotisjuhlakautensa hyvin valmistautuneena. Harjoitusottelut ovat sujuneet nousujohteisesti, vaikka viimeisessä harjoitusottelussa tulikin niukka 3-2-tappio Hämeenlinnan Jalkapalloseuralle. Reippaan maaleista vastasivat muutama viikko sitten Tomi Kult ja Veeti Laiho. Viirupaidat ovat onnistuneet talvella maalinteossa laajalla rintamalla ja maalintekijöiden joukossa on ollut niin nuoria lupauksia kuin vähän vanhempiakin nuoria lupauksia, kuten Jussi Hauhia.

Reippaan kapteeni Kasperi Heinonen ei odota helppoa peliä, mutta on iloinen päästessään pelaamaan vihdoin pisteistä. Hänet valittiin juhlakaudelle kapteeniksi, jota Heinonen pitää suurena kunniana. Jo Heinosen isoisä kantoi aikanaan Reippaan kapteeninnauhaa.

– Minulla on tosi hyvät fiilikset. Pitkä valmistautumisjakso on nyt ohi ja pääsemme pelaamaan pisteistä. On kunnia toimia kapteenina tässä seurassa ja olen ylpeä, että saan kantaa vastuuta. Pelissä meidän tulee olla liikkeellä hyvällä taisteluilmeellä. Meidän kaikkien pitää antaa kaikkemme ja noudattaa pelisuunnitelmaa hyvin. Peli ei ole helppo, mutta hoidamme pisteet kotiin, kapteeni Heinonen pohjustaa.

Kotijoukkue PKKU säilyi täpärästi viime kaudella Kakkosessa. Nuori joukkue on nyt kauden valmiimpi parantamaan sijoitustaan. Keravalaisten maalilla Robin Källman on oiva torjuja. Lisäksi Reipas saa olla varuillaan kotijoukkueen hyökkääjien, Hugo Toivosen, Sebastian Kamaran ja Martin Salinin kanssa. Etenkin Toivonen on yksi lohkon lupaavimpia pelaajia.

Joukkueet kohtasivat toisensa keväällä Kisapuistossa harjoitusottelussa. Tuolloin PKKU aloitti vaarallisesti, mutta FC Lahti -laina Kristian Yli-Hietanen ja Tomi Kult käänsivät maaleillaan Reippaalle 2-0-taukojohdon. Kult tuplasi vielä maalisaldonsa toisen jakson alkuun. Lopussa Sebastian Kamara kavensi loppulukemiksi 3-1.

Kuinka Reipas kesyttää nuoren Pallokerho Keski-Uusimaan?

REIPPAAN AVAUS:
Olle Sälpäkivi
Lassi Forss
Berat Köse
Miska Verkko
Janne Hahl
Kasperi Heinonen
Mikko Tuomi
Tapio Torpo
Jussi Hauhia
Ville Jokela
Joona Halla

Vaihto:

Hellqvist
Laiho
Oijusluoma
Kautonen
Entola
Karjalainen
Yildirim

PKKU – Lahden Reipas ti 1.6. klo 19.00 Kalevan urheilupuisto, Kerava.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon