Otteluennakko: Kolmas voitto todeksi?

Voittoputkessa oleva Lahden Reipas jatkaa pisteiden metsästystä sunnuntaina. Viirupaidat matkaavat Nurmijärven Klaukkalaan, jossa Nurmijärven Jalkapalloseura isännöi lahtelaisnippua sunnuntaina 13.6. klo 18.30.

Reipas on napannut kahdesta Kakkosen ottelusta kaksi voittoa. Härkäviikon alussa kaatui PKKU vieraskentällä Miska Verkon maalilla ja muutama päivä avausvoitosta MYPA kaatui Kisapuistossa lukemin 3-2. Reipas takoi kovavireisen Emil Yildirimin johdolla taululle lukemat 3-0. Myös Daniel Koskipalo ja Asaad Babiker saivat Yildirimin lisäksi maalitilinsä auki. MYPA kuitenkin heräsi taistelemaan ja iski kaksi osumaa, mutta lahtelaispuolustus kesti lopun vyörytyksen jälleen hyvän maalivahtipelin ansiosta.

Voitto nosti Reippaan hetkellisesti jo lohkon kärkeen, mutta muiden otteluiden päätyttyä kärkipaikka vaihtoi omistajaa. Pienistä loukkaantumishuolista huolimatta Reipas lähtee metsästämään kolmatta voittoaan. Alkukauden onnistujiin kuuluva Ville Jokela, räppinimeltään Lil Jay, uskoo, että Reipas kykenee kaatamaan NJS:n omalla pelillään.

– Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Molemmissa otteluissa on jouduttu ehkä taistelemaan toisilla jaksoilla enemmän kuin olisimme halunneet. Hyvä harjoituskausi näkyy nyt ja olemme hitsautuneet hyvin yhteen. Peli ei tule olemaan helppo, mutta teemme tarvittavan ja otamme pisteet, Jokela alustaa.

Kotijoukkue Nurmijärven Jalkapalloseura on ehtinyt pelaamaan jo kolme ottelua. NJS avasi kautensa voitolla MYPAa vastaan ja tasasi pisteet Käpylän Pallon kanssa. Edellisessä ottelussa NJS kärsi ruman 3-0-tappion Järvenpään Palloseuralla, vaikka pelasi yli puoli tuntia miehen ylivoimalla. Nurmijärveläisten maaleista on tähän mennessä vastannut Janar Georg ja Aleksi Kilpeläinen.

NJS:n joukkue on täynnä potentiaalia. Akseli Pohjantähti ja Vico Salminen ovat vaarallisia hyökkäyspäässä, kuten myös Miro Salminen, joka siirtyi talvella Hakaan, mutta pelaa lainalla kasvattajaseuransa riveissä. Jonathan Ndongala kuuluu sarjan parhaisiin puolustuspään pelaajiin. Maalia tilkitsee kokenut Otso Knuuttila.

Onnistuuko Reipas jatkamaan kovasta vastustuksesta huolimatta voittoputkeaan?

NJS – Lahden Reipas
su 13.6. klo 18.30
Klaukkalan nurmi
Ottelu todennäköisesti katsottavissa NJS Solidsport kanavalla (5,90e) https://solidsport.com/njs-miehet

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen