Otteluennakko: Kotona vastassa PPJ

Lauantaina pelataan jälleen Kakkosta. Lahden Reipas saa vieraakseen kesäiseen ja aurinkoiseen Kisapuistoon mielenkiintoisen sarjanousijan Helsingistä. Reipasta saapuu haastamaan nimivahva PPJ. Huomioithan, että ottelun alkamisaika on aikaistunut ja ottelu alkaa klo 14:30.

Lahden Reipas on aloittanut Kakkosen kahdella voitolla. Viime viikonloppuna Reipas haki 2-0-vierasvoiton Nurmijärven Jalkapalloseurasta. Viirupaidat siirtyivät 2-0-johtoon ottelun alussa, kun FC Lahti -lainat Daniel Koskipalo ja Berat Köse osuivat. Ottelu jouduttiin keskeyttämään yli puoleksi tunniksi rankan raekuuron takia, joka muutti kentän pelaajille vaaralliseksi. NJS piristyi, mutta Reipas taisteli ja onnistui pitämään maalinsa puhtaana.

Reipas on pelannut ottelun vähemmän kuin muut A-lohkon joukkueet. Viirupaitojen sarjasijoitus on silti kolmas ja lauantaina Reippaalla on jälleen mahdollisuus ottaa hetkellisesti piikkipaikka haltuunsa. Reipas haluaa jälleen palkita uskollisen kotiyleisönsä ehjällä ja viihdyttävällä peliesityksellä ja tietenkin voitolla. Helpolla voitto ei kuitenkaan tule ja siksi kannustusta tarvitaan ottelun alusta loppuun asti.

Vierailija PPJ kantaa ylpeänä vuonna 1935 perustetun Pallo-Poikien perinnettä. PPJ on Suomen kolmanneksi suurin seura. Pallo-Pojat voitti kertaalleen Suomen Cupin heti toisena vuonna, kun Cup pelattiin, kaudella 1956. Vuosien hiljaiselon jälkeen helsinkiläisseura on jälleen liiton sarjoissa, kun se nousi viime kauden päätteeksi näytöstyylillä Kolmosesta.

Tällä kaudella PPJ on pelannut kolme ottelua. Avausottelussa helsinkiläiset kärsivät 2-0-tappion ennakkosuosikki JIPPOlle. Kaksi seuraavaa kierrosta on sujunut tappioitta, kun PPJ kaatoi FC LaPan ja tasasi pisteet lukemin 2-2 FC Kiffenin kanssa. PPJ:n maaleista vastasivat Niklas Eronen ja entinen liigatähti Pyry Kärkkäinen.

Kärkkäisen lisäksi helsinkiläisten riveissä kirmaa liigakokemusta satojen otteluiden edestä. Puolustaja Antto Tapaninen pelasi liigaa JJK:ssa, Tuomas Mustonen Helsingin IFK:ssa ja hyökkääjä Tommi Kari JJK:n lisäksi Lahdessa. Mustonen onkin iskenyt tällä kaudella jo kaksi osumaa. Mustonen ja Kari kykenevät maalintekoon, kuten myös erikoistilanteiden erikoismies Kärkkäinen, joten viirupaidat saavat olla tarkkoina koko ottelun ajan.

Lahden Reipas – PPJ
la 21.5.2022 kl0 14:30 
Kisapuisto stadion

Striimi otteluun:

Reipastv: Reipas – PPJ (5,90€)

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen