Otteluennakko: Kultsu FC – Lahden Reipas

Lauantaina 11.7.2020 joukkue matkustaa Joutsenoon Kultsu FC:n vieraaksi. Joutsenolaiset nousivat Kakkoseen täksi kaudeksi ja ovat Reippaan kapteenistoon kuuluvalle Kasperi Heinoselle uusi tuttavuus.

– Joskus olen pelannut Kultsua vastaan FC Lahti Akatemian aikaan. Tämän hetken joukkueesta en tunne ketään, Heinonen kuittaa utelut vastustajasta.

Reippaalla on takana tahmainen alku ja yleisö odottaa innolla pisteitä mastokaupunkiin. Tappioita on jo kolme alla.

– Kaikki hävityt pelit ovat olleet todella tasaisia. Mikä tahansa peleistä olisi voinut kääntyä myös meille. Nyt täytyy parantaa sen verran, että saamme käännettyä tällaiset voitoksi, Heinonen luottaa Reippaan tekemiseen. 

Joukkueella on menossa sujuva treeniviikko ja joukkueessa on Heinosen mukaan hyvä henki päällä. Reipas lähtee tosissaan kääntämään kurssia, vaikka pitkä on matka.

– Onneksi meillä on tänä vuonna uusi bussi, jossa on ilmastointi ja jopa laturipaikat puhelimille niin viihtyy, Heinonen heittää huulta Reippaan matkustamisesta. 

Tokihan hyvässä seurassa matkanteko sujuu muutenkin. Joutsenossa odottaa kunnon karjalaiset pidot, kun ottelun jälkeen Kotiteollisuus valtaa areenan.

– Toivottavasti porukkaa tulee jo peliin nostamaan tunnelmaa. Joutsenon kundeilla voi olla juhlafiilis, mutta emme anna niiden voittaa. Pisteet lähtevät Lahteen, Heinonen kuittaa lopuksi.

Etelä-Suomen Sanomat striimaa ottelun ja sitä voi seurata suorana Etlarin verkkosivuilta ess.fi. Viikon päästä saadaan nauttia jälleen kotipelin tunnelmasta, kun sunnuntaina 19.7. Mikkelistä saapuu vieraita Kisapuistoon. Ensin katse kohti huomista!

Kultsu FC – Lahden Reipas
la 11.7. klo 14.00
Joutsenon Keskuskenttä

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas