Otteluennakko: Lahden Reipas – Atlantis Akatemia

Perjantai on pelipäivä ja Euroviisujen aatto. Käärijän esitystä odotellessa on hyvä saapua Kisapuistoon, jossa Lahden Reipas pelaa. Kakkosen kolmannelle kierrokselle viirupaidat saavat vieraakseen Atlantis FC:n Akatemian. Reipas on lohkossaan kolmantena ja Atlantis seitsemäntenä.

Lahden Reipas avasi Kakkosen kotivoitolla PEPOsta. Viime kierroksella lauantaina viirupaidat vierailivat Helsingissä PK-35:den vieraana. Dramaattisten vaiheiden jälkeen pisteet tasattiin yhtä Kakkosen ennakkosuosikkia vastaan lukemin 2—2. Onuray Köse ja FC Lahti -laina Onni Hänninen veivät Reippaan 2—1-johtoon, mutta PK-35 tuli tasoihin. Lisäajalla kotijoukkue sai rangaistuspotkun, mutta Reipas-kassari Lauri Inkeroinen aavisti oikein ja liimasi pallon varmasti hyppysiinsä.

Reipas on jatkanut aikaisemmista vuosistaan tuttua iloista hyökkäyspeliä, joka on tuottanut myös kahdessa ensimmäisessä ottelussa maalipaikkoja ja maaleja. Viirupaidat ovat iskeneet jo viisi maalia, joista Onni Hänninen ja Lirinis Haziri ovat kumpainenkin tehneet kaksi. Reipas lähtee jälleen hakemaan voittoa kotiyleisönsä riemuksi.

Vierailija Atlantis FC Akatemia nousi täksi kaudeksi Kakkoseen. Sarjanousija on aloittanut kautensa voitolla ja tappiolla. Kaksi paikallisottelua pelannut Atlantis kaatoi Kiffenin Aram Hasanzadan ja Joaon maaleilla. Tappio puolestaan tuli viime kierroksella Klubi 04:lle lukemin 2—0. Besart Mustafa torjui yhden rangaistuspotkun kahdesta tuomitusta, mutta se ei riittänyt tällä kertaa pisteisiin.

Vierailija Atlantiksen puolustus on vahva. Maalivahti Besart Mustafa on Kakkosen tasolle erinomainen. Lisäksi puolustajat Miro Marin ja Roope Sipi ovat nuoresta iästään huolimatta nähneet paljon. Hyökkäyspäästä vierailijoilta löytyy paljon taitoa ja yllätyksellisyyttä, jonka kanssa Reipas saa olla tarkkana. Atlantis on myös vaarallinen erikoistilannejoukkue.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit