Otteluennakko: Lahden Reipas – FC Futura

Sunnuntai on pelipäivä ja Lahden Reipas astelee ylväänä Kisapuistoon. Vieraaksi syksyn kauniisiin väreihin saapuu FC Futura Porvoonjoen alajuoksulta. Reipas taistelee yhä nousukarsintapaikasta, vierailija on puolestaan sarjassa toiseksi viimeisenä.

Lahden Reippaan vieraskiertue päättyi nousujohteisesti. Viime viikolla viirupaidat hakivat komean vierasvoiton Lappeenrannasta, kun PEPO kaatui vaikean alun jälkeen lukemin 3—1. Vilho Huovila iski kahdesti ja häntä täydensi Roope Niskanen. Voitto nosti Reippaan jälleen viidenneksi ja kiinni viimeiseen nousukarsintapaikkaan.

Kakkosta on jäljellä enää kaksi kierrosta. Reippaan ero kuudentena olevaan FC Kiffeniin on vain yksi piste, eikä kaulaa keskikastin muihinkaan joukkueisiin ole paljoa. Jokainen piste syksyisessä taistelussa on kultaakin kalliimpi ja niitä viirupaidat haluavat lisää.

Vierailija FC Futura on sarjassa toiseksi viimeisenä, mutta eroa seuraavaan on vain kolmen pisteen verran. Edellisellä kierroksella porvoolaiset kohtasivat kotonaan Klubi 04:n. Klubi voitti ottelun 4—0, mutta ottelun lopputulos käännettiin kabinetissa Futuran 3—0-voitoksi. Näin ollen porvoolaisilla säilyi vielä panoksia loppukauden otteluihin.

Joukkueet kohtasivat toisensa Porvoossa heinäkuussa. Viirupaidat nappasivat matkaansa Porvoonjoen yläjuoksulle täydet sarjapisteet Roope Niskasen näytöksellä. Niskanen osui kahdesti ja kolmas viirupaitojen osuma merkittiin Futuran omaksi maaliksi.

Kumpaan päähän jokea pisteet sunnuntaina laitetaan?

Uutiset

Kaikki uutiset

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan