Otteluennakko: Lahden Reipas – Fc Vaajakoski

Sunnuntai on pelipäivä. Lahden Reipas jatkaa sunnuntaina valmistautumistaan alkavaan Suomen Cupiin ja Kakkosen pitkään kauteen harjoitusottelulla. Vieraakseen viirupaidat saavat FC Vaajakosken.

Lahden Reipas palaa pelikentälle parin viikon tauon jälkeen. Edellisessä ottelussa viirupaidat pelasivat maalittoman tasapelin Tampere Unitedia vastaan. TamU-ottelussa Reippaalla oli kentällä nuori kokoonpano, ja ottelun edetessä viirupaidat onnistuivatkin luomaan muutaman maukkaan maalipaikan. Puolustuspäässä Reippaalla ei juuri ollut hätää.

Sunnuntain otteluun Reipas lähtee hakemaan jälleen ehjää ysikymppistä. Myös maalintekoon on viimeisten viikkojen aikana kiinnitetty huomiota. Vaikka edellisessä ottelussa viirupaidat kykenivät pitämään maalinsa puhtaana, on puolustuspelinkin parannuttava vielä paljon ennen kauden alkua.

Vierailija FC Vaajakoski sijoittui viime kauden Kakkosessa kahdeksanneksi. Kausi oli Jyväskylän seudulla pettymys ja vierailija haluaa varmasti parantaa tulevalla kaudella. Vaajakoskelle onkin talven aikana saapunut muutama mielenkiintoinen vahvistus, kuten Lennart Voikar ja Santeri Suutari.

Talven aikana vaajakoskelaiset ovat onnistuneet kaatamaan muun muassa Jyväskylän Seudun Palloseuran ja Imatran Palloseuran. Joukkue pelasi puolestaan tasan Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Matias Sarlin ja Leif Ludwig ovat nousseet otteluissa FC Vaajakosken hyökkäyksen kulmakiviksi.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös vuosi sitten harjoitusottelun merkeissä Mukkulassa. Tuolloin voitto matkasi pohjoiseen Vaajakoskelle lukemin 2—0. Ottelun avausmaalista vastasi Sarlin ja toisen osuman iski Antoine Lemarié. Suomen Cupissa Reipas kuitenkin käänsi ottelun itselleen ja eteni jatkoon Tim Martisen kahden maalin siivittämänä. Kuinka käy sunnuntaina?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon