Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Keskiviikko on pelipäivä ja Lahden Reippaan rankka viikko tulee päätökseen Kisapuistossa. Viirupaidat saavat vieraakseen Kakkosen kärkikamppailussa sarjajohtaja Klubi 04:n. Vierailija on yhä sarjassa tappioitta, Reippaalla tappioita on vain yksi.

Lahden Reipas aloitti härkäviikkonsa viime keskiviikkona Kisapuistossa. Kolmen Hirven derbyssä PK-35 oli tasaisen kamppailun jälkeen parempi lukemin 2—0. Lauantaina vieraaksi saapui Pallokerhon tapaan kärkisijoista taisteleva JIPPO Joensuusta. Ottelu oli jälleen tasainen ja Eemil Laamasen puskema kulmapotkuosuma riitti voittoon.

Voitto JIPPOsta piti viirupaidat yhä mukana kärkitaistossa. Reipas pääsi hieman kierrättämään pelaajiaan keskiviikkona, joten joukkueesta löytyy tiiviistä ottelutahdista huolimatta tuoreita jalkoja. Reipas on myös yksi vähiten maaleja päästänyt joukkue lohkossaan ja sen päälle on hyvä rakentaa maalipaikkoja ja maaleja.

Vierailija Klubi 04 johtaa Kakkosen A-lohkoa. Helsinkiläiset ovat yhä tappioitta. Sunnuntaina joukkue pelasi värikkään paikallisottelun Pallokerhoa vastaan, jossa punakortit viuhuivat. Dramaattisen lisäajan jälkeen pisteet tasattiin lukemin 3—3. Klubin maaleista vastasivat nuorisomaajoukkueiden Stanislav Baranov, David Ezeh ja Otto Hannula.

Klubi tulee Lahteen kivikovan, maalivahti Antonio Regueron johtaman puolustuksen kanssa. Klubilla on kuitenkin rasitteenaan useita pelikieltoja. Poissa ovat Michael Boamah, Benjamin Dahlström ja Oscar Häggström. HJK:n organisaatiosta löytyy kuitenkin laatua korvata poissaolot, joten Reipas saa esittää parastaan, jotta pisteet jäävät mastojen varjoon ja Klubille tulisi ensimmäinen tappio.

Joukkueet pelasivat tällä kaudella Helsingissä erittäin laadukkaan ottelun kesäkuun lopussa. Reipas meni ottelussa johtoon Viljami Jokirannan nostettua pallon yli vastaan tulleen Regueron. Klubi otti ensimmäisen jakson lisäajalla punaisen kortin ja Reipas pääsi pelaamaan koko toisen jakson ylivoimalla. Reippaalla oli paikat naulata ottelu, mutta lopulta Klubi tuli onnekkaasti tasoihin David Ezehin puskun kimmottua lahtelaisista omaan maaliin.

Saako Reipas horjutettua vahvaa kautta pelaavaa Klubia ja aiheutettua helsinkiläisille kauden ensimmäisen tappion?

Ottelu katsottavissa striimiltä:

Reipas – HJK Klubi 04 (ilman selostusta)

 

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta