Otteluennakko: Lahden Reipas – Honka/Akatemia

Keskiviikkona on pelipäivä ja Kisapuistossa on jaossa paikka Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle. Lahden Reipas lähtee metsästämään jatkopaikkaa ja vierailijaksi saapuu Reippaan tapaan tulevaisuuden tähtiä vilisevä FC Honka Akatemia.

Perinteisenä Cup-seurana tunnettu Lahden Reipas on kaatanut Cup-taipaleellaan jo kaksi seuraa. Ensin lauluun lähti Reippaan käsittelyn jälkeen iisalmelainen PK-37. Edellisellä kierroksella viirupaidat saivat kohdata takavuosien tähtiä vilisseen Jalkarannan Palloseuran. JaPS pysyi Reippaan kyydissä noin tunnin, mutta lopulta nuoruuden into vei voiton lukemin 5—0. Maalinteossa onnistuivat Asaad Babiker, Lirinis Haziri, Ville Jokela ja kahdesti osunut Lauri Ala-Kauhaluoma.

Kakkosessa Reipas on yhä tappioitta, mutta kahdessa edellisessä ottelussa viirupaitoja on piinannut tehottomuus. Reipas tasasi pisteet Atlantis FC:n Akatemian ja FC Kiffenin kanssa maalittomilla tasatuloksilla. Tasapeleistä huolimatta viirupaidat ovat sarjassa yhdellä voitolla ja kolmella tasapelillä kuudensia ja yhä tappiottomia.

Vierailija FC Honka Akatemia pelaa Reippaan tavoin Kakkosta, mutta B-lohkossa. Espoolaiset ovat oman lohkonsa kärjessä viiden ottelun jälkeen. Honka Akatemia tasasi viime perjantaina pisteet sarjaottelussa lukemin 2—2 Atlantis FC:n kanssa. Hongan maaleista vastasivat Antti Könönen ja Otto-Eemeli Niemelä.

Cupissa Honka on Reippaan tapaan pelannut kaksi ottelua. Kolmannella kierroksella espoolaiset kaatoivat Gnistanin reservijoukkueen 4—2. Neljännellä kierroksella matka jatkui puolestaan Atletico Malmin kustannuksella täsmälleen samoin lukemin. Könösen lisäksi molemmissa otteluissa on osunut Marlo Hyvönen. Onnistuuko Reipas pitämään espoolaiset kurissa ja nappaamaan jatkopaikan Suomen Cupissa?

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO