Otteluennakko: Lahden Reipas – NJS

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas pelaa Kisapuistossa. Edelleen tappioitta oleva Reipas saa vieraakseen pari pistettä enemmän alkukaudesta keränneen Nurmijärven Jalkapalloseuran. Viirupaidat ovat sarjataulukossa tasaisessa keskikastissa seitsemäntenä ja Palokärjet ovat puolestaan yhden ottelun enemmän pelanneena neljäntenä. Odotettavissa on jälleen tasainen taisto.

Lahden Reipas urakoi viime viikolla kaksi ottelua. Ensin Reipas kohtasi Suomen Cupissa Kisapuistossa Kakkosessa pelaavan FC Honka Akatemian. Lirinis Haziri osui kahdesti, mutta espoolaiset onnistuivat tasoittamaan pelin ja ratkaisua haettiin rangaistuspotkukilpailusta. Ottelun tasaisuudesta kertoo se, että ratkaisua ei saatu viidessä parissa, vaan vasta kuudes vetäjäpari toi ratkaisun Hongan hyväksi. Edellisessä sarjaottelussa Reipas haki maalittoman tasapelin Tikkurilan Palloseuran vieraana.

Edelleen tappioitta olevan Reippaan puolustus on ollut alkukaudesta vahva. Joukkue on päästänyt vain kolme maalia, joka toiseksi vähiten koko sarjassa. Ainoastaan sarjajohtaja Klubi-04 on päästänyt vähemmän maaleja. Toisaalta viirupaitojen maalihanat ovat olleet kiinni ja osumia on syntynyt viidessä pelatussa ottelussa vasta viisi. Paikkoja Reipas on kuitenkin kyennyt luomaan otteluissa, mutta ketsuppipullo ei ole vielä auennut täysin.

Vierailija Nurmijärven Jalkapalloseura kuuluu Kakkosen vakiokalustoon. NJS on voittanut kolme ottelua ja hävinnyt kolme. Maanantaina Palokärki-ryhmä kohtasi kotonaan Klubi-04:n. Helsinkiläiset veivät pisteet mukanaan 1—0-voitolla.

Klaukkalalaisten Miro Salminen on osunut alkukaudesta jo viidesti. Reippaassa viime kaudella pelannut Ahmed Aethe on puolestaan iskenyt kaksi maalia. Liigakokemusta NJS:n kokoonpanoon tuovat toppari Tuukka Andberg, Kasperi Liikonen ja Akseli Lehtojuuri. Aethen lisäksi lahtelaisväriä vierailijan kokoonpanoon tuo puolustaja Relo Pakarinen.

Reippaan pitää käyttää maalipaikkansa tehokkaasti, eikä tehdä Kakkosen huippuvahdista Otso Knuuttilasta päivän sankaria. Toisaalta viirupaitojen hyvän puolustuspelin päälle voi rakentaa myös tämän kauden menestystarinan. Tervetuloa kannustamaan Lahden Reipas kotivoittoon.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen