Otteluennakko: Lahden Reipas – PEPO

Lauantaina koittaa päätös pitkään odotukseen, sillä Kisapuistossa pelataan jälleen puolen vuoden tauon jälkeen Kakkosta. Pitkä talvi on takana ja Kisapuiston sankarit Lahden Reippaan tutuissa viirupaidoissaan astuvat viheriölle. Vastustajaksi saapuu lappeenrantalainen, viime kaudella Ykköstä pelannut PEPO.

 

Uusiutunut ja nuorentunut Lahden Reipas on pelannut nousujohteisen talvikauden. Reipas sai voitokkaan kenraalin, kun Atlantis FC kaatui Kisapuistossa lukemin 2—0. Viirupaitojen molemmat maalit syntyivät Onuray Kösen sivuvapaapotkuista. Molemmissa maaleissa toimi viimeistelijänä Hämeenlinnasta saapunut keskikenttävahvistus Harry Kossigbo.

 

Reipas kärsi talvella paljon loukkaantumisista. Bacary Traore ja Janne Hahl missaavat osan kaudesta. Toisaalta nuoret Lauri Ala-Kauhaluoma ja Aleksi Paalanen ovat saaneet näytönpaikkansa. Viirupaitojen tavoitteena on avata kausi voitolla ja saada ehjä ysikymppinen.

 

Viime kaudella Ykköstä pelannut PEPO koki talvella rajun muutoksen. Uusia pelaajia on saapunut kevään edetessä, viimeisimpänä keskikenttämies Aleksi Ikonen. Ikosen lisäksi PEPO hankki riveihinsä Antigua ja Barbudan maajoukkuelaiturin Ronaldo Flowersin ja vaasalaisen keskikenttämiehen Solomon Mohamedin.

 

Lappeenrantalaisten maalintekovastuu on kokeneen brasilialaisen Francisco Torresin harteilla. Myös Ilveksestä tuttu Patrick Loa Loa osaa viimeistellä. PEPOn joukkueessa on paljon nopeutta, joten Reipas saa olla tarkkana lappeenrantalaisten kanssa koko ottelun ajan.

 

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelun merkeissä talvisessa Kisapuistossa. Viirupaidat hallitsivat ottelua ja kolisuttelivat maalipuita. Lopulta Asaad Babiker iski Reippaalle henkisesti tärkeän voiton Lassi Forssin esityöstä. Vuosien varrella Reippaan PEPOn väliset ottelut ovat olleet kuumia ja ovat aiheuttaneet paljon runsassanaisia jälkipuinteja molempien kannattajissa. Tervetuloa jälleen Kisapuistoon viihtymään!

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon