Otteluennakko: Lahden Reipas – PEPO

Lauantain on pelipäivä ja Lahden Reipas astelee Kisapuiston pyhättöön. Vieraaksi viirupaidat saavat kovan haasteen, sillä Lahteen saapuu vierailemaan lappeenrantalainen PEPO. Lappeenrantalaiset ovat olleet vuosia Reippaalle hankala vastus.

Lahden Reipas aloitti ulkokautensa viime lauantaina. Kisapuiston hyisessä viimassa viirupaidat pelasivat maalittoman tasapelin Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan. Reipas ei saanut missään vaiheessa hyökkäyspeliään rullaamaan, mutta Lauri Inkeroisen torjunnat pitivät viirupaitojen oman maalin puhtaana.

Lauantaina Reippaan pitää olla huolellisempi ja terävämpi. Lahtelaisten hyökkäyspeliin täytyy löytyä tulevissa otteluissa lisää juonikkuutta. Lisäksi viirupaitojen peliä vaivannut hermostuneisuus taittunee yhteisten pelien ja harjoitusten voimalla. Toisaalta harjoitusotteluissa ei jaeta vielä pisteitä, joten ne ovat hyvä paikka nuorille pelaajille totutella Kakkosen vaatimaan vauhtiin.

Vierailija PEPO tippui viime kauden päätteeksi Ykkösestä, mutta tulevaan Kakkosen kauteen joukkue lähtee lohkon ennakkosuosikkien joukossa. Joukkueen runko pysyi hyvin kasassa ja lappeenrantalaiset ovat hankkineet riveihinsä kovia nimiä, kuten keskikenttämiehet Jonathan Dunyinin ja Nicolás Murcian. Liigakokemusta PEPOon tuo Patrick Loa Loa.

Viime viikolla PEPO kohtasi samassa lohkossa pelaavan joensuulaisen JIPPOn. Vauhdikas ja tasainen ottelu päättyi lopulta 3—3-tasapeliin. PEPO meni ottelussa nopeasti 2—0-johtoon, mutta JIPPO tuli vielä tasoihin ja ohi. Lopulta PEPO onnistui tasoittamaan vielä pelin lopussa. Lappeenrantalaismaaleista vastasivat vapaapotkusta onnistuneen Murcian lisäksi Ronaldo Flowers ja erikoistilanteen jälkitilanteesta Alex Oikkonen.

PEPOn kohtaaminen on Reippaalle talven suurin haaste ja viirupaitojen on kyettävä virheettömään suoritukseen, jotta lahtelaiset juhlisivat voittoa ottelun jälkeen.

Uutiset

Kaikki uutiset

Ennakkotilaus: Lahden Reippaan kotipelipaita 2023

Pelipaitaäänestys

Otteluraportti: Lahden Reipas – PKKU 0-0

Otteluennakko: Lahden Reipas – PKKU

Suunittelukilpailu: Lahden Reipas kotipelipaita 2023

Otteluraportti: Lahden Reipas – Fc Vaajakoski

Otteluennakko: Lahden Reipas – Fc Vaajakoski

Lahden Reipas x PWR Fit Center

Otteluraportti: Lahden Reipas – Tampere United 0-0

Otteluennakko: Lahden Reipas – Tampere United