Otteluennakko: Lahden Reipas – PKKU

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas pääsee nauttimaan kotiyleisön kannustuksesta lämpimään Kisapuistoon. Vieraakseen yhä tappioitta tällä kaudella olevat viirupaidat saavat Pallokerho Keski-Uusimaan. Kakkosen sarjataulukossa Reipas on kolmantena, PKKU yhdeksäntenä.

Lahden Reipas sai vihdoin edellisessä ottelussa maalihanat auki kolmen maalittoman tasapelin jälkeen. Asaad Babiker vei komealla pujottelullaan Reippaan Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan johtoon ja Harry Kossigbo räjäytti kotiyleisön lopullisesti puskemalla Onuray Kösen kulman sisään. Näin ollen Reipas nappasi pisteet 2—0-voitollaan.

Reippaan puolustus on ollut alkukaudesta rautaa ja viirupaidat ovat päästäneet vain kolme maalia alkukauden aikana. Edellisessä neljässä ottelussa oma pää on pysynyt puhtaana ja hyväpuolustuspeli on nostanut Reippaan sarjassa komeasti kolmanneksi. Edellä ovat vain suuret nousijasuosikit Klubi-04 ja JIPPO. Viime otteluissa viirupaidat ovat myös kyenneet luomaan maalipaikkoja ja NJS-ottelussa maalihanat vihdoin aukenivat. Sen päälle on hyvä rakentaa tulevia otteluita.

Vierailija Pallokerho Keski-Uusimaa on aloittanut kautensa vaisummin. PKKU on kyennyt voittamaan kauden aikana vain yhden ottelun, kun se kaatoi toukokuun alussa FC Futuran. Edellisellä kierroksella PKKU taisteli 2—2-tasapelin kotonaan PK-35:ttä vastaan. Noah Kaijasilta ja Samuel Tiainen onnistuivat maalinteossa.

Sarjasijoituksestaan huolimatta PKKU on tehnyt tasaiseen tahtiin maaleja. Kaijasilta on sarjan maalipörssin jaetulla toisella sijalla neljällä osumallaan. Yhteensä joukkue on iskenyt 11 osumaa ja päästänyt 12.

Nuorella joukkueella operoiva PKKU sai kuitenkin kovan vahvistuksen täksi kaudeksi, kun kaudesta 2018 saakka liigassa pelannut Teemu Jäntti palasi kasvattajaseuraansa. Jäntillä on vyöllään myös muutama ottelu Reippaan paidassa. Hänen kokemuksensa on varmasti avuksi PKKU:n nuorille lupauksille, kuten David Weissille ja Yllson Likalle. Reipas saa olla tarkkana myös muiden nuorten lupausten kanssa, jotta pisteet jäävät Lahteen.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO