Otteluennakko: Lahden Reipas – Tampere United

Lahden Reipas pelaa jälleen lauantaina. Mukkulan kuplaan harjoitusotteluun saapuu vieraaksi 2000-luvun alun suurseura Tampere United. Reipas lähtee hakemaan ottelusta ehjää suoritusta ja onnistumisia joukkueena.

Lahden Reipas on pelannut talven aikana kaksi harjoitusottelua. Liigajoukkue FC Lahtea vastaan Reipas nappasi komean 1—1-tasapelin Tim Martisen maalilla. Kaksi viikkoa sitten toinen tamperelaisseura Ilves antoi viirupaidoille puolestaan kylmää kyytiä ja iski taululle 3—1-lukemat. Reippaan ainokaisesta vastasi tuolloin nuori Noa Ahlfors.

Reipas on näyttänyt otteluissa, että talven menetykset eivät ole juurikaan heikentäneet viirupaitojen tasoa. Nuoret pelaajat Nikke Oksasen ja Lauri Ala-Kauhaluoman johdolla ovat ottaneet paikkansa miesten peleissä. Lauantain otteluun Reipas ei kuitenkaan pääse aivan parhaalla miehistöllään, sillä esimerkiksi viime ottelussa loukkaantunut Janne Hahl on jonkin aikaa sivussa harjoituksista.

Vierailija Tampere United hallitsi suomalaista jalkapalloa 2000-luvulla ja voitti kolme Suomen mestaruutta. Menestyksen jälkeen alamäki oli jyrkkä, mutta seuran kannattajat pitivät TamU:n hengissä. Tamperelaiset nousivat lopulta Kutosesta Kakkoseen. Vaikka seura on kertaalleen pudonnut Kakkosesta, kuuluu se nykyään Kakkosen parhaimpiin seuroihin.

TamU pääsi pelaamaan viime viikonloppuna ja seura kohtasi kotonaan Reippaan lohkossa pelaavan FC Kiffenin. Kiffen meni ottelussa kahden maalin johtoon. Iikka Häkkinen kavensi vielä lopussa Topias Järvelän esityöstä, mutta Kiffen vei ottelusta voiton lukemin 2—1.

Unitedin miehistöstä löytyy osaamista, joka aiheuttaa Reippaalle päänvaivaa. Muutamaan kertaan lahtelaisia urallaan kiusannut nuori hyökkäyspään pelaaja Janar Georg aiheuttaa nopeudellaan ongelmia. Lisäksi Häkkinen on osunut harjoitusotteluissa jo kolmesti. TamU:lla on myös paljon kaukolaukausvoimaa, joten Reipas ei voi vetäytyä puolustuspäässä pelkästään tiiviiseen kuoreen oman rangaistusalueen tuntumaan.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen